Jeśli tak nie lubicie Zaca to co Wy tu robicie? Przenieście się na forum o Waszych idolach i tam piszcie to tylko chcecie! Nie musicie lubić Efrona, ale moglibyście się powstrzymać od dziecinnych komentarzy na jego temat lub chociaż wyzwisk pod jego adresem, bo tego wymaga kultura! Tak więc, wypowiadajcie się na temat Waszych idoli, a od Zaca się odczepcie, wtedy będzie spokój i porządek.
Co proszę?! Należy mu się?! A to z jakiej racji?! Nigdy w życiu nic wam nie zrobił! Nawet nie zamienił z wami słowa! Nie musicie go lubić, możecie go nienawidzić, droga wolna! Ale w takim razie polecam Wam serdecznie fora założone przez antyfanów Efrona. Byłoby im bardzo miło i napewno by się ucieszyli z Waszej obecności i bardzo "kulturalnych" wyzwisk. Oni tam na takich czekają.
Tym że żyje? Ludzie! Wszyscy żyjemy! Wasi idole też żyją a jakoś ich uwielbiacie i kochacie! Powinniśmy się szanować, a nie wyzywać i krytykować na każdym kroku! Zac to też człowiek, tak jak ja czy Wy. Wyzywanie go z podanej wyżej przyczyny jest nie na miejscu.
Tony, mało mnie to obchodzi, mogą mnie wyśmiać, ale nie mogę już dłużej patrzeć na to, co tu się wyprawia! Poza tym jestem fanką Zaca! Tak! Teraz pewnie zobaczę komentarze w stylu "zdesperowana fanka Zacusia to go broni". Więc ostrzegam, wymyślcie coś bardziej oryginalnego. Ja wcale nie każe Wam lubić Efrona, ale do tego, co Wy wyprawiacie są fora antyfanowskie! Nie potafię tego pojąć, wyzywać CZŁOWIEKA dlatego że ŻYJE...
Mądra w pełni cię popieram! Gdyby tez inni byli tacy mądrzy serwis wyglądałby o niebo lepiej... Ja zajumę się ty co lubię i zostawiam bez komentarza upodobania innych czemu inni po prostu nie wezmą z nas przykładu...
Czy nie o to w tym chodzi? Żeby robić to co się lubi, tym się zajmować, ale być tolerancyjnym dla upodobań innych ludzi. Żeby kochać swoich idoli, ale szanować wszystkich aktorów czy piosenkarzy. Takie jest moje zdanie na ten temat. Lubicie Zaca? Zapraszam. Możemy tu spokojnie na jego temat podyskutować. Macie do niego jakieś ale? Jak już pisałam od tego są fora antyfanowskie. Jeśli go nie lubicie, to nie wypowiadajcie się na jego temat, zostawcie go w spokoju, a komentujcie zachowania Waszych idoli...
Ok, powiem ci coś bo tak sobie z takimi debilami ( tak jest, debilami. Wiecie jaka jest różnica pomiędzy waszym stosunkiem do Zaca a moim do was? Wy go nie znacie, a ja, wystarczy że widzę co piszecie)(oczywiście nie wszyscy;D)poradzisz. Niech go obrażają, jak nie mają na co innego życia marnować. Może to przez to że brakuje im miłości, czy sami chcą się "ujawnić";D No a tak na serio. Niech se obrażają. To jest nawet śmieszne jak czytam wypowiedzi takich niedorozwojów. Zastanawiam się wtedy kto pięciolatkom dojście do neta dał. Ja osobiście podziwiam Zaca, również za radzenie sobie z takimi idiotaki, bo inaczej niektórych nie można nazwać...
Nie podoba się jego gra? Nie musi. Skoro chcecie to napiszcie komentarz na ten temat, ale bez wyzwisk! Kulturalnie! Wiecie co to znaczy? Do Ciebie Tony nic nie mam, żeby nie było jakichś niedomówień.