Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 652 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Czym ten chlopak sie wybil? Rola w High School Musical? Nie no proszę... Nie rozumiem wszystkich jego fanek i zakochanych dziewczynek, ktore nie maja dystansu i obronily, by go wlasnym cialem. Ale to jest tylko i wylacznie moja opinia. Nie bede z nikim wchodzic w pogaduszki na ten temat. Bo zdania nie zmienie i tyle...

Ja wiem, ze kazdy moze miec swojego idola i moze nie kaceptowac innych, ale powinnismy to przynajmniej szanowac. Tak jak mowielam mam okreslone zdanie na temat Zaca i juz.

Tak samo Wy mozecie nie lubic moich idoli...i juz

Pozdrawiam.

kate88_2

Jak się wybił? Ładne oczka, fryzurka i słodki uśmiech. Czego więcej trzeba nastoletniej fance? -.-

kate88_2

Racja...

Tyle, ze on (jak na mój gust) nie jest ani odrobinke przystojny...
Fuj...

kate88_2

Mam daleko wasze zdanie na temat Zaca:P Ja go bardzo lubię:) Kilka złych słow na jego temat nie zmieni mojego zdania! Ani tym bardziej na mój temat. To mnie jeszcze bardziej dopinguje abym trzymała się swojego:P Nie jestem żadną różową laleczką barbie, jak nietkórzy określają fanki Zaca. Nie jestem też dziewczyną, która na widok przystojnego kelesia zalotnie mruga rzęsami. Ja po prostu doceniłam Zaca jako aktora. Uważam, że jest w tym dobry. Nie mówię np. jak niektórzy, że Zac jest powalony. Czy oni choć znają go osobiście żeby mówić takie rzeczy? A może oceniają go na podstawie roli które odgrywa?

9ewa_s

A co jego antyfanki w życiu osiągneły prócz tego że ich żałosne komentarze pojawiły się na tym forum? Pewnie nic :o

Antonio_Montana

Masz rację "tikitaka2" chyba raczej nic.

9ewa_s

Przepraszam, czy komentarz założycielki tematu jest żałosny? Nie. Napisała, co o nim myśli bez używania wulgaryzmów. A co większość głupiutkich panienek, które ,,kochają'' zaca osiągnęły, pisząc, że on jest sweeet?
Też chyba nic.

DressedToKill

Oczywiście kto umie racjonalnie powiedzieć z argumentami czemu owa osoba mu sie nie podoba bez używania wulgaryzmów jest spoko, ale jak ktoś mówi "On jest brzytki glupi i taki słotkiiii ze ash mtliiii fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj --10/10 nits fiencej" To mnie zgina :(