do dziś mam przed oczami scenę z HSM 2 jak "śpiewał" jakąś "piosenkę" do vanessy przesłodzonym głosem...prawdziwy facet powinien być wysoki,gruby albo napakowany,owłosiony(szczególnie na klacie i w miejscach intymnych) i jeszcze powienien śmierdzieć potem,fajkami i alkoholem...a ta miernota? maskotka disneya,maszynka do robienia kasy
jest pedałem co więcej można powiedzieć, on nie ma miejsc intymnych, ma tam pustkę taką jak w głowie, i maszynką to on jest do robienia lasek i czyszczenia mordą butów z gówna psiego :)
pewnie żeby dostać swoją gaże za rolę musi robić laski reżyserom,producentom,itd. i pewnie kocha te robotę bo robi coś co chętnie robiłby za darmo a wieczorami za zarobione pieniądze chodzi na dziwki(męskie dziwki) sam też pewnie daje dupy tyle że za free a reszta dziwek się skarży że nikt już ich nie pierdoli bo darmochę każdy woli
oby tylko Zac i jemu podobni nie wykreowali w małych móżdżkach małych dziewczynek takiego ideału mężczyzny:||
esscreasa, w tym jest problem że według młodych i małych dziewczynek, właśnie taki typ 'wygolony' i upodobniony do 'laski' jest ideałem czy jak to zwą..
jeśli piszecie o efronie ( mała litera tu to nie przypadek) nie używajcie proszę słowa "gościu" bo to brzmi tak jakby był facetem ...
Z góry dzieki ;)