Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Oglądałem obie częsci HSM powiem że są średnie jego gra mi sie nigdy nie podobała wyglądał żałośnie przez cały czas ale okej no na 4 zasługiwał ostatnio oglądałem gale oskarów i był tam wystep musicalowy w którym Hugh Jackman zrobił genialne show razem z beyonce i nagle pojawił sie Zac wraz z Vannesą i sczerze mówiąc był żałosny odstawił jakas tania szopke i w porownaniu z Hughem był aktorem klasy Z

Ps.Mam nadzieje że wściekłe nastolatki mnie nie zlinczują.

frytek91

Co ty pierdzielisz? Jak zero talentu? ktoś kto nie ma talentu nie zagrałby w takim arcydziele jak HSM. Ja widzę w nim alternatywę dla De Niro. Jak tak możecie w ogóle pisać. Nie mogę tego czytać...Podważacie moich idoli i nadzieję na przyszłość kina.

frytek91

No cóż ^^ nastolatką jestem, chociaż nie napaloną "fanką" ale tacy erm faceci(?) (sorry dla prawdziwych facetów) mnie nie kręcą tak samo jak takie filmy jak HSM Zdecydowanie wolę poświęcić czas na inne, PORZĄDNE amerykańskie czy polskie filmy, a nie na gnioty... Hmm co do Zaca ma u mnie 3 gdyż wszystkich jego ról nie widziałam i na razie nie chcę się dołować jeszcze bardziej dołować xD Chociaż mam nieczyste sumienie że dałam aż tak wysoką notę jak dla niego xD.

Marien

Musze sie na wrócić tak zak to bedzie kolejny DE NIRO co tam on to bedzie kolejny M.Brando !!! Kupiłem wczoraj bravo i powiesiłem plakat nad łózkiem codziennie sie modle do tego miszcza kina.

frytek91

No!!! To cię przekonałem. To jest już nas dwóch. Czekam na kolejnych niewiernych.