Ten serial potwierdza tylko że Polacy to leniwe, niechlujne żule,cwaniaczki i złodziejaszki i to jeszcze okradający własnych krewnych. Oczywiście można śmiać się z własnych narodowych wad ale róbmy to z głową.Mam nadzieje że ten serial nie oglądają za granicą, bo ten serial totalnie kompromituję polskie społeczeństwo.
Ja lubię seriale, zwłaszcza te komediowe, ale na tym serialu śmiałem się przez łzy. Bo jak tu się śmiać gdy teksty są na poziomie ulicznej żulerni, główni bohaterowie to upośledzone chamy i świnie. Nie długo dojdzie do tego że mieszkanie Ferdka będzie miejscem libacji. Nie wiem czy gdy Ferdek z sąsiadami i z tym synkiem będą wymiotować też się będziecie śmiać.
Pisze w recenzji że to odpowiednik amerykańskiego serialu "Świat według Budnych", gdzie i z której strony???!!!.Amerykańscy Bundy przynajmniej tak nie żenują, humor jest na wyższym poziomie, pokazują prawdziwą satyrę amerykańskiej rodziny i życia społecznego w USA.
A nasz polski produkt potwierdza tylko złą renomę polaków.Należało by ten serial już zdjąć z anteny.
Bo to jest tak jakby wam mówiono, tak, wy jesteście tacy, jak ci Kiepscy. A to przecież nie prawda.