Moim zdaniem Świat według Bundych o niebo lepsze. W tym serialu nie ma nic śmiesznego. Ode mnie 3/10
Jeśli chodzi o starsze odcinki to zdecydowanie są lepsze te nowe są do kitu powinni już to zakończyć.
Świat według bundych nie jest śmieszny, to jest żenujący serial bez humoru, nie ma tam dobrych tekstów.
W kiepskich jest wiele śmiesznych scen, typu ściąganie spodni Boczki i Paździochowi w jedynym z odcinku.
Dodatkowo to właśnie ten serial zawiera najlepsze teksty typu "a w pośredniaku byłeś", "w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem", "w mordę jeża", "trzeba to rozdupcyć", "a zasadził panu ktoś kiedyś kopa w dupę?"...
dla mnie na odwrót. świat według kiepskich jest żenujący. w bundych jest z czego się pośmiać i ogólnie całość wypada niezwykle pozytywnie. w kiepskich zamiast się śmiać to ziewam. zdecydowanie jeden z najgorszych seriali jakie powstały. a te teksty, które wymieniłeś jako te "najlepsze" to sorry ... dla mnie są zdecydowanie suche i ogólnie jakieś takie. stąd też taka moja ocena. możesz podawać argumenty jakie sobie tam chcesz, które mają mnie przekonać, ale marne twe trudy. nigdy nie przekonam się do kiepskich i tyle.
Jeden z najgorszych seriali? Gdyby tak było, to kiepscy by nie mieli 2-3 milionowej oglądalności. Cała Polska ogląda ten serial. Każdy się na tym wychował oprócz Ciebie. W Bundych nie było nigdy śmiesznej sceny jak np. Ferdek ściągał ciągle spodnie Paździochowi i Boczkowi.
z tym każdy to już nie przesadzaj. nie jestem przecież jedyny, który nienawidzi kiepskich
Mylisz się, większość nie nawidzi nowszych odcinków kiepskich, szczególnie z Jolasią i Waldusiem pantoflem.