Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37334
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Tak jak go oglądałam, o tych równoległych światach itd., to miałam wrażenie, że ten serial zmienił się w jakiś film fantasy! Trochę to było głupie, ale muszę przyznać, że oglądało mi się dosyć fajnie i wciągnęłam się w ten "równoległy świat". Ale mogli tam gdzieś jeszcze wstawić Luke'a na przykład ;)

ocenił(a) serial na 9
gilmore

heh ciekawy pomysl, choc mialam wrazenie ze po prostu nie maja juz co wymyslec w tej 4 serii zeby byl komplet odcinkow;] ale watek z Marrisa byl ciekawy i ogolnie to ze pokazali jakis pomysl na to jak wygladaloby zycie w bohaterow The O.C. gdyby nie pojawil sie Ryan, tyle ze sposob w jaki to pokazali, pomysl ze swiatem rownoleglym (choc rzeczywiscie istnieje taka koncepcja) byl dla mnie zbyt naciagany.

ocenił(a) serial na 10
ija001

hehehe fajniutki odcinek pomimo tego ze zdążyłem tylko na 20 min. serialu (w tym 5 min. reklam) Połączenie 2 światów bylo spoko.Fajne było zobaczyć Sandyego z Julie itd.Fajna muzyczka sceny itd. :) na +

gilmore

Początkowo nie byłem zadowolony, że zrobiono tego typu motyw z tym światem równoległym, ale potem zmieniłem zdanie.To był bardzo ciekawy pomysł i kwestia Marissy została jakby dociągnieta do końca.