Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37332
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Napiszcie cos tu po poniedzialkowym odcinku :D
moim zdaniem ryan dobrze zrobil a wy sie wypowiedzcie w poniedzilaek:)

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

a co bedzie w poniedzialkowym odcinku, powiesz?? :D

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

a chcesz jak tak to ci powiem:P
marissa dalej konsekwentnie zradza ryana z tym wku... olivierem
wszedzie z nim chodzi tak jakby byla z nim a nie z rayanem po tym odcinku juz nie lubie marissy;/
summer znalazla sobie jakiegos lola ktory mysli ze jest zabawny i wogloe wszysce sie ciesza z jego glupich zartow ale tylko do czasu
pozniej summer jest nim znudzona
anna chce gdzies wyjsc rozerwac sie z sethem jednak seth juz cos zaczyna tez ie nia nudzic:D i juz sie przestawia do bycia z summer
w 19 odcinku bedzie fajnie:Dryan jest tak zazdrosny o marisse ze grzebie w aktach oliviera w szkole i za to ma przewalone
pozniej na koncu olivier mowi rajanowi zeby sie nie wtracal bo marissa jest juz jego i cos tam dalej i za to dostaje po ryju i wlasnie dobrze zrobil ze go zlal ocyzwiscie przychodzi marissa i jest zdenerwowana na ryana ze zbil jej nowego chloapaka;/
ryan i cala paczka wie poznala sie juz na trusku i chca powiedziec wszystko marissie wytlumaczyc ale jak to marissa niechce o niczym sluchac ale pozna sie w episodzie 18 :)
a poznbiej chce wrocic do ryana ale n ja olewa i ma racje moim zdaniem
sorry troche niepokoleji napisalem ale w poniedzialek uporzadkujesz sobie to w glowie:)
pzdr:)

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

w 19 odcinku bedzie fajniew z sethem i summer jak cos:)

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

i co będzie dalej opowiadaj, opowiadaj:P fajnie sie to czyta:)

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

hehe sciagnij sobie odcinki to pogladsz i zrozumiesz:D
chyba ze ja moge ci pzreslac;)
pzdr:)
ten tydzien juz mam z glowy niemusze ogladac OC na tvn bo juz ogladalem na kompie wiecluuz a ty sie mecz i ogladaj:D

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

nie wiem czy da sie przeslac tak duzego pliku... ;/ pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

hhmmm zalezy jaka masz pojemnosc poczty jak amsz wystarczajaca to moge ci przeslac;)
pzdr

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

to odezwij sie do mnie na gg, masz je w moim profilu:):)

ryan_6

Ja się nie dziwię że Rayan wpieprzył mu ja też bym tak zrobiła a Marissa jest ślepa ten Olivier jest pojebany do Świecia z nim. Popieram Rayana on jest taki fajny a ten Olivier tylko się przechwala taka ciota z niego

ocenił(a) serial na 10
sylwia1306_1990

sylwia ...taka postawa mi sie podoba jak na dziewczyne zgadzam sie z toba w 100% ale to jeszce nic fajna jazda bedzie w jutrzejszym odcinku:D
a w 19 bedize olanie przez ryana marissy ale niebede wam opowiadal odcinkow bo to niebedzie niespodzianka dla was pzdr:)

ryan_6

Porąbany Olivier przerypał (hahaha) i dobrze mu tak
Szkoda tylko że Rayan nie bedzie już z Marissą tak ładnie razem wyglądali. Ale na pewno znajdzie sobie inną laske i też będzie fajna. Czy ktoś wie co będzie w następnym odcinku??

ryan_6

powiem to krótko:... Ryan jest super! Najfajniejsza postać w serialu! :*
pozdr :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

Moze jest i fajny. . . . ale nie jest do końca odpowiedzialny !! zobaczycie z czasem . . . .

ocenił(a) serial na 10
StarFish

Moze jest i fajny. . . . ale nie jest do końca odpowiedzialny !! zobaczycie z czasem . . . .

ocenił(a) serial na 10
Atol

nom ja wiem co bezie w jutrzejszym odcinku ale smai ogladnijcie:D

ocenił(a) serial na 10
Atol

ja iwem co bedzie w jutrzejszym odcinku ale jak wam powiem to nie bedzie niespodzianki pzdR:)

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

wystarczy ze sobie wejdziecie na telegazete na strone 431 :) ale nie radze czytac lepiej obejzec w telewizji :)

ocenił(a) serial na 10
Shadow_34

hehe no wiem ale ja juz ogladalem te odcinki bo mam juz je sciagniete a w 27 bedie fajna jazda ryan bedzie ojcem jak dobrze zrozumialem:D

ryan_6

mam jedno pytanko ale z kim?? prosze napisz bo nie wytrzymam a na telegazecie to za bardzo skrócili lepiej obejrzeć

ocenił(a) serial na 8
sylwia1306_1990

no chyba jasne kto będzie miał dziecko z ryanem... theresa jest w newport i zostanie szczęśliwą (albo i nieszczęśliwą ;P ) mamusią... ;) heheh

mooshynechKa

mam pytanie:) sila wyzsza nie pozwolila mi ogladac wtorkowego odcinka :-/// czy ktos moglby mi strescic :) byla bym wdzieczna :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
mooshynechKa

hehe ale w tym wypadku mi bedzie szkoda marissy ale teresa tez jest nice i wogole;)
ale co ryan zrobi bo przeciez w 2 sezonie chyba znowu wroci do newport