wypatrzylam ta zabawe na stronie oth i strasznie mi sie spodobala... mysle ze the oc nie jest gorsze i tez na nią zasluguje... zasady są proste.. kazdy zadaje jakies pytanie dotyczace serialu a nastepna osoba musi na nie odpowiedziec i zadac kolejne pytanie... ja jestem pierwsza wiec zaczynam... oto moje pytanie... JAK NAZYWALA SIĘ ŁÓDŹ SETHA?
Summer (a potem sprzedał ją i ktoś inny ją jakoś nazwał ale myśle ze chodzi ci o Summer ;))
Jaką "gwiazde" spotkał Seth w L.A. ?
Jak Seth nazywał Swieta Bozego Narodzenia??(nie wiem czy jest cos takiego,ale ja oglądałam z napisami serial i było tam takie jedno dziwne słowo;P)
Chrismukkah :D:D
Jaki ksztalt miała figura, którą wymyślił Ryan na ognisko (2 seria) :D:D?
haha koń trojński ..
moje pytanie może być łatwe ale cóż .. narazie innego mi brak
do jakiej organizacji wstąpiła Summer? (chodzi o 4 sezon) :p
haha
a może bajgle ..?
ryż?
a Marissa w ogole umiala gotować ..?
może to jest jakaś podpucha? ;p
stawiam na makaron-kiedyś zaprosiła Ryana na randke i miala cos przygotowac do jedzenia;)
im trudniejsze tym lepsze,bezsensu zadawac latwe pytania,na ktore wszyscy znaja odpowiedz.trzeba sie troche wysilic;)
Mi sie wydaje ze narazie lepiej dawac prostrze pytania,wtedy kazdy moze sie bawic a tak to temat spada na szary dół bo nikt nie zna odpowiedzi.
To ja zadam prostrze:Co było przyczyną(a moze kto) rozstania Marissy i Ryana w 1 sezonie??
zgadzam sie z Tobą :)
a powodem była theresa i jej ciąża ..
tak mi sie wydaje .. ;p
haha w jakiej sytuacji Seth użył jako-takiej siły wobec Summer? ;)
(dodam, ze to jest jedna z moich ulubionych scen ;p chociaż w niczym to nie pomoże.. ;p)
Co do mojego pytania to powodem był Oliver,a to co ty napisałas mozliwe ze było pozniej bo oni duzo razy sie rozchodzili i schodzili.
po pierwsze to potwierdzam ze specjalnościa kulinarną marissy byl makaron z serem, a julie pochodzi z Riverside ( na to pytanie nie padla odpowiedź ;))
aaa i jeszcze uzycie sily przez setha... nie jestem pewna ale chyba chodzi o ich drugi raz ;)
a teraz moje pytanie CO UKRADLA MARISSA ZE SKLEPU GDY BYLA NA ZAKUPACH Z RYAN'EM??
aaa i mam jeszcze jedno... JAK NAZYWAL SIE HOTEL W KTORYM PRZYJACIELE MUSIELI NOCOWAC PO DRODZE DO TJ ?
mi raczej chodziło o ten moment, gdzie Seth i Summer starali sie poprawic swoje życie seksualne .. Seth przeczytał tantrę (?) .. i wtedy spotkał sie z Summer i zablokował jej oba uderzenia .. no ..
a hitoria z zegarkiem nie dotyczyła czasem trey'a?
codo tego hotelu to nie wiem ale mam 2 pytanka:
1] co bylo "siedliskiem grzechu w Newport"?:P
2] jaki tytul nosila ksiazka Henri Michaela?
siedliskiem grzechu byl motel 'syrenka' a tytul książki to 'sezon na brzoskwinie.
co do moich pytań to nikt nie zna odpowiedzi wiec odpowiem na nie sama... marissa ukradla szminkę, kolczyki i ... specjalnie obejrzalam dzisiaj ten odcinek zeby się upewnić... tak byl tam tez zegarek.... a hotel po drodze do tj nazywal się "Raj"...
a oto moje nowe pytania :
gdzie marissa pierwszy raz pocalowala ryana???
na diabelskim mlynie;p a moje pytanie to...hmmmm....gdzie mial wyprawiana 18-nastke Ryan?
Nie jestem pewnien ale wydaje mi sie ze pierwszy raz pocalowli się w tym nieskonczonym domu Kirsten, ktory został spalony w 2 albo 3 odcinku, dokładnie nie pamiętam :P
Co do drugie pytania to nie jestem pewnien...
Moje pytania:
1. Jak się nazywa chłopak Teresy (nie chodzi mi tu o Ryana),
2. Kto ukradł Summer torebke?
Myślę, że proste :P