kocham ten serial i niezapomne go =] byl wyjatkowy <placz> : P
Czy jest jakaś strona, gdzie można obejrzeć ostani odcinek ? tylko nie tvshows, bo tam jest tylko kilka epizodów czwartej serii.Będę bardzo wdzieczny za odpowiedzi.Kurcze, wczoraj nie było mnie w domu i nie zobaczyłem :(
a ile sezonów ma ten serial? Czy TVN wyemitował już ostatni odcinek? Z tego co się orientuje, teraz leciała czwarta seria, ale powstaje piąta, w której podobno mają wrócić jacyś "starzy" bohaterowie.
ten serial ma 4 sezony a ostatni odcinek został wyemitowany wczoraj (18 września) a z tego co ja się orientuję to nie powstaje 5 seria i raczej nie powstanie bo twórcy postanowili ostatecznie zakończyc produkcję serialu.no ale nie ma tego złego... :) gdyby to dalej ciagneli to mogło by się stac nudne a tak mamy świetny serial który POSIADA (a to rzadkość) zakończenie! i to w dodatku bardzo dobre zakończenie!!! pozdrawiam ^_-
Gdyby pominąć ostatni odcienek to mozna by dalej kręcić The O.C.
Ale czy jest sens? Bardzo ubolewam, że to już koniec... tak jakoś dziwnie. Pewnie zbyt do tego przywiązuję wagę, ale tyle przeszłam podczas oglądania tego serialu [i z nim związane]. Był śmiech, były łzy... i tak trochę szkoda, że to już koniec ;( Tyle wspomnień, przeżyć.
Przyznam że wg mnie zakończenie genialne. Takie... super. Szkoda słów zresztą.
Ja również kocham i nie zapomne serialu ;]
No gdyby nie ostatni odcinek to moznaby bylo krecic jeszcze dalsze serie to normalne... ale czy sens by byl ? nie wiem moze jeszcze z 1 serie by mozna bylo nakrecic w sumie w czasie studiow ale nie wiecej ; p Ale mysle ze dobrze ze sie skonczyl tak jak sie skonczyl :P Zakonczenie bylo mistrzowskie