Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37332
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Kocham i niezapomne

ocenił(a) serial na 8

kocham ten serial i niezapomne go =] byl wyjatkowy <placz> : P

ocenił(a) serial na 10
BriT

zgadzam sie ;(

ocenił(a) serial na 10
Luke_18

Nom ten serjal to coś wyjatkowego naprawde jest spoko

ocenił(a) serial na 10
rayan_4

Był zajebisty! Szkoda że to już koniec....

BriT

Czy jest jakaś strona, gdzie można obejrzeć ostani odcinek ? tylko nie tvshows, bo tam jest tylko kilka epizodów czwartej serii.Będę bardzo wdzieczny za odpowiedzi.Kurcze, wczoraj nie było mnie w domu i nie zobaczyłem :(

BriT

a ile sezonów ma ten serial? Czy TVN wyemitował już ostatni odcinek? Z tego co się orientuje, teraz leciała czwarta seria, ale powstaje piąta, w której podobno mają wrócić jacyś "starzy" bohaterowie.

HollyGolightly

ten serial ma 4 sezony a ostatni odcinek został wyemitowany wczoraj (18 września) a z tego co ja się orientuję to nie powstaje 5 seria i raczej nie powstanie bo twórcy postanowili ostatecznie zakończyc produkcję serialu.no ale nie ma tego złego... :) gdyby to dalej ciagneli to mogło by się stac nudne a tak mamy świetny serial który POSIADA (a to rzadkość) zakończenie! i to w dodatku bardzo dobre zakończenie!!! pozdrawiam ^_-

BriT

Racja, serial świetny, nie powiem bo mnie wciągnął ;P. Jednocześnie szkoda, że to już koniec ;

ocenił(a) serial na 9
BriT

Gdyby pominąć ostatni odcienek to mozna by dalej kręcić The O.C.
Ale czy jest sens? Bardzo ubolewam, że to już koniec... tak jakoś dziwnie. Pewnie zbyt do tego przywiązuję wagę, ale tyle przeszłam podczas oglądania tego serialu [i z nim związane]. Był śmiech, były łzy... i tak trochę szkoda, że to już koniec ;( Tyle wspomnień, przeżyć.
Przyznam że wg mnie zakończenie genialne. Takie... super. Szkoda słów zresztą.
Ja również kocham i nie zapomne serialu ;]

ocenił(a) serial na 8
lunatyk_5

No gdyby nie ostatni odcinek to moznaby bylo krecic jeszcze dalsze serie to normalne... ale czy sens by byl ? nie wiem moze jeszcze z 1 serie by mozna bylo nakrecic w sumie w czasie studiow ale nie wiecej ; p Ale mysle ze dobrze ze sie skonczyl tak jak sie skonczyl :P Zakonczenie bylo mistrzowskie