Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37332
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

ale ten Oliver tak mnie w******!!!! A was???!!!! :]

blog_zamkniety

Mnie tez i to strasznie...Kiedy zniknie?!:P

Marissa

Podobno nie dlugo. Policja go aresztuje przy probie samobojstwa.

blog_zamkniety

nooo strasznie ale marissa tez mnie zaczyna wkurzac powinna go olac i tyle ...... ona jednak lubi flircuiiki na lewo i prawo...ale czytalem ze chyba w srode ma juz sie kapnac ze ten oliver kreci...

ocenił(a) serial na 10
lukas8lukas

po dzisiejszym odcinku to wogole mnie wkur*** jak nie wiem co, palant ;/

MarveLLouSs

naprawde totalny niedorozwuj!!!! rayan ratuje mu CZTERY LITERY przed kiciem a ten zarywa bezczelnie jego dziewczyne!!!! CHORY

lukas8lukas

dokłądnie! zajebałabym takiego! mnei w filmach wlasnie tacy wkurzają a Ryan jest przez neigo wkurwiony a żal mi go tak

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

W 100 % sie z wami zgadzam Rayan postepuje tak jak kazdy chłopak a marissa ma jeszcze do niego praetensje czcy ona nie widzi ze on ja kocha i nie podoba mu sie ten debil Oliver ale to juz we wtorek czy srode sie skonczy :D

ocenił(a) serial na 10
agas_2

uff to cale szczescie ze go nie zobaczymy ;)) aktor w porzadku, ale ta jego postac ... =/

blog_zamkniety

w sumie oliver mnie wkurw....ale popatrzcie tez na marisse ona tylko czeka na takie flirty....nie patrzy na rayana i na to co czuje...chce pomagac innym ale sama nie potrafio sobie pomoc....

blog_zamkniety

w sumie oliver mnie wkurw....ale popatrzcie tez na marisse ona tylko czeka na takie flirty....nie patrzy na rayana i na to co czuje...chce pomagac innym ale sama nie potrafio sobie pomoc....

blog_zamkniety

Oliver strasznie mnie wpieklił, tak jak wszystkich. Podzielam też kwestie sprawy Marissy...podziwiam Ryana, że jeszcze nie przywalił Oliverowi, wyciągnął go z pierdla i ma cierpiliwość do Marissy, która mimo jego wspaniałego (biorąc pod uwagę na jakie zasłużył) zachowania wobec Olivera czepia się czepia się go ciągle...biedny Ryan, że on to wszystko jeszcze znosi

ocenił(a) serial na 10
deszczowa

widze, ze wszyscy sie ze mna zgadzaja... :P pozdro:)

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Widzę że nie jestem sama:) Ten koleś nieźle działa na nerwy:/ Marissa jest super naiwna i też uważam że ona tylko czeka żeby z kimś poflirtować, a później ma pretensje do biednego Ryana:/ Cieszę się że za niedługo się wszystko wyjaśni:P Pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 10
czarniutka99

To totalny DaŁn ! Nie wiem czemu on sie ejszcze nie zabil! Biedny Ryan... Marissa mysli ze robi dobrze ale chyba nie pojmuje ze nawet ejzelki OIiver byl by uczciwy innormalny to rani RYana tym swoim ''przyjacielskim'' zachowaniem;/ Wkurza mnie ta laska zaczyna...

ocenił(a) serial na 10
Clover_2

Ponoć we wtorek Marissa wreszcie się dowie jaki jest naprawdę, co mnie oczywiście bardzo cieszy:-)

ocenił(a) serial na 10
Brunetka

hehe a ja juz ogladalem wasz poniedzilkowy odcinek;)
i wiem co bedzie szkoda mi marissy :(ma strasznie glupia role
bo jest sliczna;)
ale no takie juz zycie a przedewszystkim taki film ale glupio zrobili ze marissa odejdzie z oc w 3 sezonie;/ moglby zamiast jej isc luck:)
aha slyszalem ze marissa niema za duzo fanow w usa to prawda??

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

też tak słyszałam, wszyscy wolą Summer i Setha a ja wolę Marissę heh
Poza tym jak czyta się na jakichs zagranicznych forach czy blogach to ludzie czepiają się gry Mischy i tego że jest taka szczupła i że ma takiego brzydkiego chłopaka, że się głupio ubiera itp. żenada po prostu://

pettycoat

przyznaję Oliver jest wkurzający, ale Marissa jeszcze bardziej. Zauważcie, jak ona traktuje Ryana, kiedy jest przy niej Oliver. Flirciara i tyle. Ryan powinien ją rzucić, skoro uważa się ona za taką fajną...

ocenił(a) serial na 10
Miluska

nom a widzialas zdjecie jej boyfriend;a??
jak rtak to powiedz gdzie to sobie lookne albo przeslij mi na @
no tak marissa w filmie jest wkurzajaca ale jej wyglad wszystko stawia na 0
tzn misha moim zdanie jest ok a ze ma taka role to musi ja grac aby zarobic na zycie:)
jak cos to przeslijcie mi to zdjecie jej chlopaka:)lkrok@poczta.fm
pzdr:)
a ona ma mieszkac na hawajach??

ocenił(a) serial na 9
ryan_6

Mnie denerwuje oczywiście i to nieprzeciętnie.
Co do Marissy to taka juz jest, zaślepiona, chce mu pomóc bo jest kolega z odwyku, no i niedostrzega tego co robi.
Ale i tak Marissa pozostanie moja ulubiona bochaterka =)

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

http://www.beygla.is/editor/userimages/Mischa%20Barton%20&%20Cisco%20Adler.jpg [www.beygla.is/editor/us...]

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00221/Mischa_Barton__Cisc_221130m.jpg [pub.tv2.no/multimedia/n...]

http://www.milenio.com/MediaCenter/Fotos/2005/diciembre/26/hey-08-1pf4.jpg [www.milenio.com/MediaCe...]

http://www.aftonbladet.se/noje/0511/16/NOJE-16s46-mischa-559_368.jpg [www.aftonbladet.se/noje...]

http://www.celebworld.org/sitebuilder/images/mischa-barton-cisco-adler03_1_-395x 600.jpg [www.celebworld.org/site...]

na tych zdjęciach jest Mischa z chłopakiem czyli z Cisco Adlerem:P

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

tak jest.zgadzam sie.wkurza mnie oliver ale także marrisa ktora za nim cały czas lata

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

tak jest.zgadzam sie.wkurza mnie oliver ale także marrisa ktora za nim cały czas lata

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

durasil

mnie tez denerwuje....ale w dzisiejszym odcinku rayan pokazal mu gdzie raki zimuja:Ddobrze dostal po twarzy od rayana ale marrisa odrazu do oliveraa czy niec mu sie nie stalo.

ocenił(a) serial na 10
mrs_kuba

No właśnie dlaczego ona go tak broni.. wszystko wskazuje na to że jest jakaś zaślepiona nim dziwnie, oj bo juz polkol jakies tabletki i od razu do niej dzwoni... a ona leci na każde jego zawołanie. Ale już niedługo bedzie tego żałowała cfaniara i bedzie przepraszac Ryana:) pozdrawiammm ;)))

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Ona jest taka naiwna straszliwie! Ryan obrywa za wszystko co Oliver ma do ukrycia. Szkoda tylko ze Marissa jest taka ślepa na wsyzstko. Zna kolesia pare tygodni a ju przyjaciel bo wyladowal na posterunku, niby najadl sie tabletek, jest na opdwyku i w ogole.... I rzeczywiscie ma beznadziejna role, jest taka pusta strasznie. Mam andzieje ze jak najszybciej dowie sie o oliverze i skonczy wsyztsko a do ryana wrcoci...

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Ona jest taka naiwna straszliwie! Ryan obrywa za wszystko co Oliver ma do ukrycia. Szkoda tylko ze Marissa jest taka ślepa na wsyzstko. Zna kolesia pare tygodni a ju przyjaciel bo wyladowal na posterunku, niby najadl sie tabletek, jest na opdwyku i w ogole.... I rzeczywiscie ma beznadziejna role, jest taka pusta strasznie. Mam andzieje ze jak najszybciej dowie sie o oliverze i skonczy wsyztsko a do ryana wrcoci...

ocenił(a) serial na 10
Clover_2

Olivierowi mówię stanowcze: Nie!
A Marissie: Głupia idotko, ty zakuty łbie! Zobacz kogo masz koło siebie, a nie zgrywaj się na matkę teresę z Kalkuty!