Jak niekturzy juz wiedza bedzie miala Mischa Barton alias Marissa Cooper w 3 sezonie wypadek samochodowy i prawdopodobnie zginie :(
Wiec prosze wszystkich jej fanow i fanow od O.C. o podpisanie sie na tej stronie http://www.petitionspot.com/petitions/savemarissacooper [www.petitionspot.com/pe...] to jedyna jeszcze mozliwosc zeby Mischa Barton zostala. Potrzebujemy 500.000 glosow a mamy dopiero 41330 glosow.
Wiem ze dopiero sie w Polsce O.C. zaczelo i niekturzy z was nie chca tego wiedzidz ale to warzne bo jak teraz nic niezrobicie to mozecie sie z nia Pozegnac. Wiec podpisujcie sie. I nie badzcie zli za te infornacie.
właśnie Josh powiedział że już nie mógł wymyślić żadnej ciekawej historii dla Marissy dlatego ją uśmiercił a Mischa zaakceptowała jego decyzję. Ale to nie był jej pomysł z odejściem. Pozdrawiam was wszystkich;*;*
Aha dzienki ze mi powiedziales myslalem ze odeszla z własnej nieprzymuszonej woli no to trzeba bedzie tych 500.000 glosow do petycji (szczeze wątpie że to sie uda patrzac na wynik :/ ) OK mam jeszcze nadzieje ale małą
w sumie podpisałam sie pod ta petycja bo lubie ogladac "Rayan'a"(fajny chłopak...) TYlko ludzie powiedzicie mi skad wy bierzecie te wszystki informacje...?? A moze ktos mi powie skrucona historie O.C..?? Ze wszystkich sezonow..??:) Bede bardzo wdzieczna..:)
podpisałam sie pod ta petycjja ale... kurde koles skad ty wiesz tyle o tym serialu..?? Moze bys mmnie oswiecił albo chociaz powiedział w skroconej wersji O tych sezonach..?? Bede ci bardzo wdzieczna.. Aaaa.... Jeszcze jedno pytanie, to w koncu Rayan bedzie z Marissa czy jak to bedzie..?? Bo ja juz mam pomieszanie z poplataniem..:/
Oj z Ryanem i Marissa bedzie barzo trudon :(
Raz beda razem a raz nie maia klutnie puznjej sie godza
Oczywiście podpisałam sie pod petycją i to z wszystkich kont:) Wczoraj szperając po internecie natknęłam się na filmik - ostatnie 5 min, ostatniego odcinka 3 sezonu. Jestem wielką fanką tego serialu, oglądam dopiero 1 sezon, ale jak zobaczyłam tą końcówkę to mi łezka poleciała :( Jak narazie przezywam to co się dzieje w 1 sezonie i mam nadzieję że kolejne sezony będą emitowane na TVN:) Buźka:*
ja juz wyslalam petycje, ale skoro Mischa sie zgodzila na odejscie to jaki to ma sens??
I po co wy to nadal podpisujecie ?? Przecież to nie ma zadnego sensu . Nikt wam za to nie da nagrody , ani nikt nie zwróci na to uwagi . Co ma być to będzie i nikt z tu obecnych tego nie zmieni - więc po co sie wysilać???
I jeszcze jedno do setha - gratuluje ci jednak to zrobiłeś nakłoniłęś kilkadziesiąt osób aby udzieliło odp. na twój post , niema to jak socjotechnika . Uderz w stół a nożyce sie odezwą :) :P