Wielka szkoda, że Michał Balicki opuścił obsadę i twórcy musieli zmienić aktora odgrywającego rolę Stanisława... Teraz to już nie to samo...
Właśnie oglądam i miałam takie wtf „chwila, co to za nowy syn, gdzie Stanisław” Wielka szkoda, bo Balicki ma niesamowity talent komediowy, jako Stomil był bezbłędny
W tym samym czasie w którym nagrywali "1670", nagrywali też nowy sezon "Malcolma XD". Balicki gra tam jedną z głównych ról, więc wybrał rolę Stomila zamiast roli Stanisława.
Przez drugi sezon emigracji, nagrywali w tym samym czasie i harmonogram się nie zgrywał
A mi się ten nowy bardziej podoba i lepiej zagrał syna Jana Pawła. Bardziej wyraziście, chociaż oczywiście to tez zasługa scenariusza
Napewno... Bez Stomila przebrnąłem do 3 odcinka i nie chce mi się tego oglądać. Ten nowy aktor kradnie wszystkie sceny z jego udziałem...
O a dla mnie zmiana na plus - może to też zmiana scenariusza bo w pierwszym sezonie ta postać była w sumie niewidoczna prawie
Najlepsza możliwa zmiana jaką mogli zrobić. Ja nawet nie pamiętam, że w pierwszym sezonie był Stanisław. Był tylko tłem. Teraz nie dość że jest wyrazisty to i dobrze zagrany. Zmiana na plus.