PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Co myślicie o tym odc..?^^

tu pre-viev.
http://www.youtube.com/watch?v=1YQbaOKay10

ocenił(a) serial na 9
Gabriielle

Zapowiada sie ciekawie:) mam nadzieje ze wyjdzie najaw cala prawda o Jasperze bo nie trawie go kompletnie - fajnie by bylo jakby dostal po buzce od navida:P a potem niech dzwonia po policje i po sprawie:)
Nie wiem czemu ale przypadla mi do gustu adoratorka Liama niech tylko przestanie zwracac sie do niego per Dude a moga byc razem:P ehh szkoda ze tylko jeden odcinek na tydzien bo serial wciaga choc kumple smieja sie ze baba ze mnie hehe pozdrawiam fanow 90210

ocenił(a) serial na 9
elfik_5

a i niech zrobioa cos z Anie bo stala sie takim nijakim odlutkiem z ktorym kazdy robi co chce...

ocenił(a) serial na 6
elfik_5

tez polubilam Ivy(?), pasuje do liama i w ogole fajna paczke z chlopakami tworza, chociaz na poczatku jak sie pojawila mnie irytowala ale po 8 odc zmienilam zdanie i chcialabym zeby zostala na dluzej w seialu

ocenił(a) serial na 6
Gabriielle

fajne promo, odcinek zapowiada sie ciekawie:)
w ogole watek z annie w tym sezonie jest najlepszy, mimo ze to dealer (niestety)to ja nawet jaspera polubilam, bo jest taki inny od pozostalych chlopakow z serialu i razem z annie wygladaja uroczo, ale mogli by scenarzysci urozmaicic jego slownictwo, bo w kazdej scenie mowi ze annie jest piekna, utalentowana, wrazliwa...

ocenił(a) serial na 5
gemma_92

Odcinek się fajnie zapowiada ;] Może w końcu wyjdzie na jaw sprawa z Jasperem.. (Na początku go lubiłam, jednak ostatnio to totalnie mu odwaliło)

Ivy jest fajna i tworzy genialną paczkę z Tedziakiem, Liamem i Dixim, jednak Liam musi być z Naomi xD Po prostu nie wyobrażam sobie żeby było inaczej ;p

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

niech sie wezma za Annie bo mi jej zal...;]

ocenił(a) serial na 10
DRadzioOo

a i nie trawie Teddy'ego rozbił perfekcyjny związek Adrianny i Navida...;p

Gabriielle

haa i żeby jesczze wy'ebali Jen . .
no oi z dixonem coś zrobili,bo taka galareta z niego..tak samo jak annie xdde