Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32407
7,7 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Oglądam 6 sezon i cały czas zabijają agentki a agentów praktycznie zero tzn. Kate Todd, Paula Cassidy, Jenny Sheppard i teraz Michelle Lee czy tam się ktoś uwziął na kobiety czy słabo im płacą i odchodzą :) nie chciała bym ,żeby zginął Tony czy Tim ale co się przyzwyczaję to kogoś zlikwidują :(

ocenił(a) serial na 10
robaczek509

Spokojnie, potem trochę zbastują z zabijaniem postaci. :)

defy_you

7 sezon i wszyscy żyją :)

ocenił(a) serial na 6
defy_you

ale rozochocili się z zabijaniem podejrzanych... ja rozumiałem "misję" jaką sobie powierzył Parsons.

ocenił(a) serial na 10
robaczek509

A no. Bez kitu. Same kobiety... A jak mi zabiją teraz Zivę to polecę do nich i dostaną head slapa ode mnie ;d Ona musi gdzieś wyjechać, czy coś. Tylko, żeby jej nie zabijali.

net4

Nie, raczej jej nie uśmiercą. Przeczytałam dziś gdzieś, że oprócz pierwszego odcinka nowego sezonu to pojawi się jeszcze gościnnie w kilku innych odcinkach. Czyli tak jakby Ziva odeszła z NCIS, ale będzie jeszcze ich "odwiedzać" ;P takie rozwiązanie chyba najlepsze, bo gdyby znowu rzucili trupem (zwłaszcza Zivy) to na pewno straciliby dużo na oglądalności i serial już nie byłby na pierwszej pozycji.

ocenił(a) serial na 10
Etka90

To mi wygląda na rozwiązanie a la NCIS LA, gdzie Nate odszedł na początku 2 sezonu, ale pojawia się przynajmniej w jednym odcinku na sezon. Z Zivą mam nadzieję że też tak błędzie i zobaczymy ją również w ewentualnym 12 sezonie :-)

ocenił(a) serial na 10
Ozzy_Osbourne

Je też mam nadzieję, że zostawią Zive przy życiu i ze to w ogóle podpucha, ale wracając do tematu Lee zabiła agenta Brenta Langera w 1 odcinku 6 sezonu, a w 8 sezonie ginie jeszcze 3 w tym Mike Franks no i 2 ludzi Pauly Cassidy w sezonie 4, i Pacci z sezonu 1.
Mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam ale stosunek jest 4 zabite na 6 zabitych, więc nie jestem pewna na kogo się uwzięli.:-/

ocenił(a) serial na 10
robaczek509

To już niestety pewne!!! Cote de Pablo grająca Zivę odchodzi z serialu. Nie będzie już Tivy nigdy więcej. :(:(:(