Mimo że jestem facetem jakoś zawsze Ania była moją ulubienicą.Czekałem na ten serial i niestety nie dostałem tego czego oczekiwałem...:Ale wbrew pozorom gdybym nie wiedział że to Ania serial byłby całkiem przyzwoity.Ma parę plusów ale i sporo minusów:
Plusy:
- na pewno aktorstwo-Ani,Gilberta a szczególnie podobała Mi się Maryla
- świetnie dobrane plenery
-sceny który były w książce bardzo ciekawie pokazane
MINUSY:
-Ania jest postacią zbyt dramatyczną w książce była marzycielką,optymistką tutaj tylko ciągle płacze,martwi się albo złości
- nowe wątki czyli:próba samobójcza!!!!homoseksualizm!!!!kradzieże!! i Ci lokatorzy którzy najpewniej będą chcieli przejąć gospodarstwo!!!!!nie nie nie i jeszcze raz nie!!!
Więcej jest tych plusów ale i dużo minusów ale te to takie najważniejsze
A szkoda bo miałem nadzieje że Netflix zrobi świetny serial jednak z poszanowaniem książki i samej Ani.Pozostaje dalej czekać...tymczasem zostaje Ania z Megan
pójdziesz idioto siedzieć, będziesz popularny w pierdlu haha młoda piwniczańska du.pa :)
masz czas do jutro do godziny 12.00, publiczne przeprosiny mojej osoby pod jakims newsem filmowym, jeśli jeszcze raz odpiszesz coś wulgarnego pod moim komentarzem sprawę kieruje do adwokata: Michał Tagliber Kancelaria Adwokacka
Idź sobie gdzie chcesz, tylko uważaj żeby to nie obrócilo się przeciwko tobie.Musisz być naprawdę niezłym idiotą jeżeli uważasz ,że to co napisałem to są groźby o odebraniu tobie życia. Ale rób co chcesz,ja też mam na Ciebie parę haków(i to nawet dosyć sporo)więc nie martw się,obronną ręką z tego nie wyjdziesz
jakie to haki? bo nazwałem cie idiotą? chłopie jakby za to karali to byś miał dożywocie xd luki ty na prawdę nie jesteś za mądry, ciekawy jestem czy masz prace, chyba wnioskuje że tak skoro nie odpisujesz, pewnie jakaś praca fizyczna gdzie trzeba napierdzielać bez przerwy na zobaczenie w telefon
Serio, uważasz że jedyną rzeczą,którą napisałeś do mnie (ale też innych użytkowników FB) jest nazwanie mnie idiotą? wiedziałem że twój poziom inteligencji jest dosyć niski, ale żeby było aż tak źle?Co do pracy, nawet gdyby była to w rzeczywistości praca fizyczna,masz z tym problem?Nie masz szacunku do ludzi którzy pracują fizycznie? Ty siedzisz tutaj cały czas, więc wnioskuje (tak jak wcześniej wspomniałem), że siedzisz na socjalu i tylko wyciągasz łapska po nie swoje pieniądze, zamiast wziąć się do uczciwej pracy.Prawda?
gdzieś napisałem że nie mam szacunku do ludzi pracujących fizycznie? łukaszku ty nie jesteś okazem inteligencji
Sam ten tekst świadczy o tym jaki masz do tych ludzi szacunek. Rozumiem, że wyobrażasz sobie że w innych zawodach właściwie non stop siedzi się na telefonie i zajmuje się cały czas odpisywaniem jakiemuś idiocie z FB? Dawno temu chyba miałeś ostatnia pracę prawda? Przypomnij sobie również co ty napisałeś o mojej matce ,jak i wiele innych tekstów, naprawdę uważasz , że ktokolwiek jest ślepy? Napisałem również do kilku innych osób z FB których obrażales tutaj (chociaż w twoim mniemaniu nie), więc nie udawaj teraz i po prostu nie kłam jak zwykle .A co się stało, że twoja ikonka tak nagle zniknęła?
https://zapodaj.net/plik-DzhoXyh8oq widzę że groziłeś innym też ;/ słabo to wygląda
ojoj a co takiego napisałem złego do innych? ty mi człowieku życzyłeś śmierci, nie wiem czy wiesz co się z tym wiąże, pisałeś chore rzeczy o mojej matce. Powinieneś się bić w pierś za to jakim chamem jesteś
Nigdzie nie życzyłem ci śmierci, widzę że czytanie ze zrozumieniem to u Ciebie gigantyczny problem
luki138
ocenił(a) serial na 6
marek_kowalski_16 Gardzę takim kur***jak ty.Zdechnij już w końcu i oszczędź światu zanieczyszczania powietrza swoim truchłem.
Odpowiedz
17 godz. temu
Widzę że już temat,,grożenia ci smiercią"jest nieaktualny. Nie życzyłem ci tutaj smiercią, po prostu dałem ci dobrą radę
jaką rade? dobra już nie chce się mi dogadywać, napiszesz gdzie mój prawnik ma wysłać pismo?