PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Co sądzicie o tym wątku? Jak myślicie kiedy pojawi się mały Arrow. Jak dobrze liczę to dziecko
Olivera będzie miało 7 albo 8 lat. Jestem ciekawa w jaki sposób się dowie czy w ogóle się dowie i
jak zareaguje jego otoczenie na tą nowinę. Po śmierci Moiry wydaje się ze bez problemu mogła by
wydać to że Moira ją do tego zmusiła. A wy co o tym myślicie?

Agiwoode

Myślę, ze na pewno w kolejnym sezonie, ale nie tak szybko. Najpierw musi się dowiedzieć Oliver i nie wiadomo w jakich okolicznościach, albo jako pierwszy dowie się ktoś inny, później inni się dowiedzą i też nie szybko, na pewno jakieś problemy z Laurel będą jak ona się dowie o tym, będzie się to ciągnęło.
Nie wiadomo co z matką tego dziecka czy żyje czy nie, czy się pojawi ( może np umrzeć i się wtedy okaże, że ojcem dziecka jest Oliver)
Jest wiele opcji mogą pojawić się nowi bohaterowie, ale skoro już pojawiła sie taka scena mysle, że w związku z tym będzie się cos działo w 3 sezonie:)

krystynalubicz8

Ja osobiście jestem ciekawa jak rozwiną ten wątek. W sumie to oprócz Thea nie ma nikogo bliskiego, rodzice zginęli (był światkiem obojga- obie straszne) ma swoją drużynę ale to nie to samo. Ciekawi mnie bardzo to w jaki sposób się dowie może masz rację, może być tak jak z Thea wszyscy wiedzieli kto jest jej biologicznym ojcem tylko ona nie. Dowiedziała się na końcu. Czy tym razem będzie tak samo nie wiem ale to mogło by być ciekawe.

Agiwoode

Ja gdzieś czytałem że ma to być rozwinięte we Flashu ,co ma sens.

piekielny84

Ale mieli nie łączyć tych seriali i dlaczego to miało by się wyjaśnić we Flashu skoro to dotyczy Arrowa.Mnie tylko to zastanawia jak się dowie to co 8 latek będzie robił w tym serialu, przcież nie będzie łapał przestępców z tatusiem bo to zacznie przypominać komedie.

Agiwoode

Tak 8-latek z łukiem nie no bez jaj.Jeśli nie zauważyłaś już te seriale połączyli.Wynika że ten dzieciak żyje w Central city ,tam gdzie Flash wspomnieć mogą jak często wspomina się Barrego lub Barry będzie go jakoś ratował.Oczywiście nikt otwarcie nie powie że to dzieciak Arrowa ,tylko tajemniczy 8-latek mieszkający z samotną mamą którego ojciec nie żyje,żeby było fajniej dzieciak będzie zbierał wycinki z gazet o poczynaniach Flasha,Arrowa.Klasyk.Olie nie wie że ma dzieciaka i nikt mu już o tym nie powie ,no chyba ze Merlyn wie lub Moira zostawiła takie info w testamencie.Podejrzewam że Olie tak szybko o nim się nie dowie.Krąży również teoria że to taka zmyłka scenarzystów co by wytłumaczyć jego opiekuńczość wobec Roya a sama postać dzieciaka wypłynie w którymś z kolejnych sezonów jak np. będzie doroślejszy,ale zobaczymy.

piekielny84

A wiesz to z komiksu?? Czytałam że mają połączyć te seriale, ale mają się we Flashu skupić na historii Barrego i nie będzie pilota w Arrow jak zapowiadali wcześniej tylko osobny samodzielny pilot Flasha.

Agiwoode

Nie ale tak po innych forach ludzie gadają,od komiksu sam serial dość mocno odbiega i że by to wyprostować musieli by zacząć od nowa.W komiksie Arrow i Laurel(Black Canary mieli syna i był nim Roy(adoptowany a prawdziwym synem był Connor Hawke).Sama geneza Flasha jest w Arrow a serial pewnie zacznie się jakimś nowym wątkiem choć te światy są nierozerwalnie powiązane ,no i robi je ta sama stacja.

piekielny84

Zobaczymy jak to będzie czas pokaże. Mam nadzieję że jakoś to poskładają do kupy. Mam nadzieję, że przez to połączenie serial nie straci tego za co go lubie.

piekielny84

A wiesz może kiedy będzie premiera Flash??

Agiwoode

Zapewne koło października ,podobnie jak Arrow się zaczynał ale dokładnej daty jeszcze nie ma

piekielny84

To jeszcze duuuuuużo czasu zostało. Nie mogę się doczekać.