Dość intrygująca informacja.
http://www.greenarrowtv.com/spotted-filming-arrow-is-that-summer-glau-as-spoiler /16780
Tsaa...a ja przy scenie Slade'a z Isabel myślałem że ta będzie jego kochanką. Co ze mnie za idiota :D Summer pewnie w trzecim sezonie już w Arrow Team. Byłoby ciekawie. Coraz większa drużyna.
Chyba że coś powstanie na bazie Tytanów, niby by się tam znalazło jakiś młodych gniewnych. Ale wole żeby nie kombinowali za bardzo, bo może to się przekształcić w taką papkę zarabiającą kasę ;p
Young Justice ma duże szansę pojawienia sie w ramówce theCW na rok 2015/2016, ale postać grana przez Summer z pewnością nie jest ,young' chociaż na mentorkę by sie nadała.
Nie jest Young ale cholernie zgrabna z niej babeczka :) już nie mogę się doczekać nowego odcinka ;)
no nie wiem, myślę, że jednak nie. za bardzo to oczywiste. chciałabym, żeby scenarzyści nas zaskoczyli:) każdy spodziewa się tego, że jest córką Slade'a a tu BACHHHHH.... inna opcja :) ( tylko jaka ??? ;p )
Bardziej pasowałaby na kochankę Roberta, scenarzyści raczej nie spowodowaliby tego, że Ollie spał z przyrodnią siostrą :P za dużo dramatyzmu i pogmatwania :)
W każdym bądź razie jeżeli wziąc pod uwagę to co mówiła Oliemu o "grzechach ojca" i to że Moira jej nie lubi to coś może być na rzeczy ;)
Raczej obstawiam jak większość, że jest to nieślubna córka Slade. Zresztą pomaga mu podczas jego wizyty w posiadłości Olivera. Kiedy Oliver "odprowadza" Slade do auta Diggle ma go na muszce i nale zostaje uderzony pałką. Zwróćcie uwagę, ze można zauważyć kawałęk czarnego kostiumu, ale to tylko moja teoria