PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Isabel Rochev.

ocenił(a) serial na 9

Dość intrygująca informacja.
http://www.greenarrowtv.com/spotted-filming-arrow-is-that-summer-glau-as-spoiler /16780

ocenił(a) serial na 10
lexus123

Hmm? Czyli córeczka? ;)

ocenił(a) serial na 9
Raister

No raczej. Zobaczymy jak to dalej będzie :D

ocenił(a) serial na 6
lexus123

Tsaa...a ja przy scenie Slade'a z Isabel myślałem że ta będzie jego kochanką. Co ze mnie za idiota :D Summer pewnie w trzecim sezonie już w Arrow Team. Byłoby ciekawie. Coraz większa drużyna.

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Bardziej bym powiedział że trafi do Suicide Squad niż do Team Arrow ;)

ocenił(a) serial na 6
Ra_s_al_Ghul

Ravager w końcu była w Tytanach, więc Arrow Team bardziej możliwy.

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Chyba że coś powstanie na bazie Tytanów, niby by się tam znalazło jakiś młodych gniewnych. Ale wole żeby nie kombinowali za bardzo, bo może to się przekształcić w taką papkę zarabiającą kasę ;p

ocenił(a) serial na 6
Ra_s_al_Ghul

Young Justice ma duże szansę pojawienia sie w ramówce theCW na rok 2015/2016, ale postać grana przez Summer z pewnością nie jest ,young' chociaż na mentorkę by sie nadała.

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Nie jest Young ale cholernie zgrabna z niej babeczka :) już nie mogę się doczekać nowego odcinka ;)

ocenił(a) serial na 9
lexus123

zdecydowanie córeczka Slade'a... kawał perfidnej ździry z tej Isabel..

ocenił(a) serial na 6
lexus123

Ciekawe ,ciekawe.

ocenił(a) serial na 8
lexus123

no nie wiem, myślę, że jednak nie. za bardzo to oczywiste. chciałabym, żeby scenarzyści nas zaskoczyli:) każdy spodziewa się tego, że jest córką Slade'a a tu BACHHHHH.... inna opcja :) ( tylko jaka ??? ;p )

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Może być np nieślubną córką Roberta Queena który ponoć zdradzał Moirę ;)

ocenił(a) serial na 8
Raister

Bardziej pasowałaby na kochankę Roberta, scenarzyści raczej nie spowodowaliby tego, że Ollie spał z przyrodnią siostrą :P za dużo dramatyzmu i pogmatwania :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

W każdym bądź razie jeżeli wziąc pod uwagę to co mówiła Oliemu o "grzechach ojca" i to że Moira jej nie lubi to coś może być na rzeczy ;)

lexus123

a moze to corka Ivo?

lexus123

Raczej obstawiam jak większość, że jest to nieślubna córka Slade. Zresztą pomaga mu podczas jego wizyty w posiadłości Olivera. Kiedy Oliver "odprowadza" Slade do auta Diggle ma go na muszce i nale zostaje uderzony pałką. Zwróćcie uwagę, ze można zauważyć kawałęk czarnego kostiumu, ale to tylko moja teoria