Laurel w drużynie Arrow czy to dobry pomysł? Co o tym myślicie? Czy jej dołączenie do
grupy spowoduje, że Oliver będzie z Laurel ?
Pewnie Sara umrze w kolejnym odcinku. Myślę, że możemy zobaczyć podwójną śmierć Sary: w retrospekcji i w teraźniejszości. Z ego co pamiętam to Oliver powiedział, że widział jak Sara umiera po raz drugi, więc może teraz nadszedł na to czas.
W komiksowym pierwowzorze,to ponoć Laurel jest damą serca Oliviera,więc nie widzę tu problemu.Poza tym,Sara już go olała,a nie wiadomo,jak skończy się jej historia,bo w najlepszym razie,to odejdzie z Nyssą i już nie wróci (może kiedyś,gościnnie) Laurel teraz ciężko sobie każdemu wyobrazić w roli Kanarka,ale poczekamy,zobaczymy.Teraz ta postać jest jak jest dlatego,że tak chcieli scenarzyści,to nie wina aktorki,a jak poprowadzą ją dalej,to dopiero zobaczymy.
Wydaje się że Sara zginie, bo to chyba jedyny bodziec jaki może zadziałać na Laurel i doprowadzić do jej przemiany w BC
Oczekuj nieoczekiwanego,jak to mówią.Równie dobrze może zginąć Quentin i będzie to taki sam bodziec.Jeden z ludzi Wilsona jest już przecież na komisariacie i robi rozpierduchę.Śmierci Moiry nikt się nie spodziewał,a wiemy,jak było.Co by nie było,to dwóch kanarków w mieście być nie może,wiec coś się stać musi.Jeśli Sara zginie,to dla nikogo nie będzie to zaskoczeniem,po tych tygodniach przewidywań.
Może zaskoczenia nie będzie ale Sara i tak zginie w retrospekcji, bo tak musi być. Oliver musi zobaczyć jak ponownie umiera. A w sumie to Sara ponosi po trochu winę za śmierć Shado. Może to Sara jest tą osobą, która musi jeszcze zginąć. Wydaje mi się, że to raczej tak rozwiążą. Ciekawa jestem też jak Laurel poradzi sobie w Teamie Arrowa, jak się będzie do tego przygotowywać.
Liczę ze Sary nie uśmiercą a jedynie ciężko ranna po walce ze Sladem wróci z Nyssą do Nanga Parbat,tam odda się medytacji.Laurel na razie nie dołączyła oficjalnie do ArrowTeam tylko biega za Oliem jak pies za suką.Jak wszyscy wiemy ostatnie odcinki dzieją się w jedną noc.
Masz rację co do Laurel ale w kolejnym sezonie już prawdopodobnie tak biegać nie będzie (no może poza początkiem kiedy będzie szkolona)
Ciekawe czy w trzecim sezonie będzie widoczny proces szkolenia Laurel czy sobie to odpuszczą i będzie już na poziomie swojej siostry Sary.
Gdyby sobie to odpuścili i Laurel od razu potrafiłaby walczyć jak Sara, to strasznie beznadziejnie wyglądałoby by to moim zdaniem.
Czy dobry czy nie dobry pomysł Laurel na pewno dołączy do Arrowa mam nadzieje tylko, że nie stanie się to tak od razu bo to byłoby przekombinowane już, może na początku będzie im pomagać tak jako że pracuje w biurze prokuratora.
Jeśli chodzi o Sare to też mam nadzieje że jej nie uśmiercą, nie przepadam za nią ale już lepiej żeby wyjechała, odeszła i czasem powróciła gościnnie niz by miała znowu umierac.