PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Oglądam serial od początku i na razie niemal wszystko mi przeszkadza. Szczególnie denerwuje mnie mała ilość akcji a bardzo duży nacisk położony na romanse i sex oraz zdecydowanie zbyt dużo irytującego Tommego.

Dzisiejsze odcinki były tak słabe, że zastanawiam się nad przerwaniem oglądania, uwielbiam super herosów różnego rodzaju i szkoda by było nie poznać Arrowa lecz szkoda nerwów.
Czy osoby które oglądały więcej odcinków mogą powiedzieć jak jest dalej? Lepiej czy gorzej? Zmniejszą trochę ten nacisk na "laska Legolaska" Tommego i romanse i dadzą w końcu więcej Arrowa? Bo na razie mam wrażenie, że oglądam "Romanse Tommego i Prawniczki Feat: Arrow".
Poradźcie czy dalej będzie lepiej czy raczej gorzej.

ocenił(a) serial na 9
skodr

Mój kolega ogląda na bieżąco i mówi, że jest coraz lepiej. Jego zdaniem drugi sezon jest lepszy od pierwszego.

A wczorajsze odcinki IMHO całkiem fajne. Może dlatego, że pojawiła się Huntress. Lubię ją z komiksów.

DarthDream

No to w takim razie zostanę jeszcze z Arrowem na jakiś czas.

ocenił(a) serial na 9
skodr

Oglądaj, oglądaj... Widzę, że zacząłeś śledzić losy Arrow od kiedy pojawił się w TV. Drugi sezon jak mówi " kolega kolegi :D " Jest owszem dużo lepszy, ale i pierwsza odsłona trzyma poziom :) A poza tym wiesz... Każdy serial ma w danym sezonie trochę słabsze odcinki i tzw zapychacze. Wytrwaj do końca, a przy ostatnich 3 odcinkach gwarantuje, że będzie się działo. A i jeszcze co do Tommiego... zmieni się i to bardzo ale nie będę spoilerował :)