PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jestem właśnie świeżo po seansie s02e04 i pytanie o koniec. Kim okazał się Blood ?? Czy to starch na wróble ?? I co się stało z Burmistrzem ?? Przeżył i będzie super łotrem czy zastrzyk go uśmiercił ?? Pozdro

JanuszG6

Dalsze odcinki na ekino,tv. Obejrzyj!

JanuszG6

http://greenarrow.wikia.com/wiki/Brother_Blood_(Kevin_Alejandro)

To na 99% on. Szerzę przez te maskę też myślałem na początku ,że to Scercrow :) Bez sensu by jednak było na siłę wciskać najpopularniejszych villiamów Batmana do tego serialu, zaraz by ludzie krzyczeli ,że chcą Bane'a, Mr. Freeza Hugo Strange'a.

Burmistrz zginął.

Madridista_

Odpowiadam dla zainteresowanych.

Postać Sebastiana Blood'a nie została wymyślona na potrzeby serialu, pojawiła się po raz pierwszy w komiksie New Teen Titans autorstwa George'a Perez'a i Marv'a Wolfman'a. Czerpał on ogromną siłę z kąpieli z krwi przeciwników, nie był radnym a jedynie przywódcą kultu. W komiksie był również mistrzem manipulacji.

Mam nadzieje, że jakoś wam pomogłem : )

Kruchy_serious

Z komiksów to ja go znałem ale kompletnie nie skojarzyłem. Szczerze to w życiu bym nie wpadł na to ,że to ta sama postać. W końcu w komiksach jest niemal nieśmiertelny, ma związek z Trigonem i wszelkie moce wampirów typu większa siła, szybkość.