PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63897
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

RED ARROW

ocenił(a) serial na 7

Czy Roy będzie Red arrow

smerfetkaz

najprawdopodobniej

michciu4

znalazłem takie coś: http://oloload.com/wp-content/uploads/2014/05/tv-show-arrow-season-2-2014-poster -2.jpg ze starą datą ale wygląda wiarygodnie

ocenił(a) serial na 10
michciu4

Fajnie to wygląda.Ja osobiście nie miał bym nic przeciwko takiemu serialowi.Może to kalkomania Green Arrowa,ale jednak zawsze to inny bohater.No i wygląda dosyć dosyć.

ocenił(a) serial na 9
smerfetkaz

Raczej nie, wiadomo że będzie po stronie Arrow, ale czy sam będzie walczył przy pomocy łuku? Wątpliwe. Póki co będzie ludzkim czołgiem, a jak zapewniają twórcy - prędzej czy później stanie się "Arsenalem", czyli swoim komediowym odpowiednikiem. Do tego czasu chyba możemy się spodziewać Roya jako "Speedy". Red Arrow może w odległej przyszłości, ale kolejny łucznik w serialu nie jest potrzebny raczej.

ocenił(a) serial na 10
Szybu

No tylko że w zwiastunie finału jest właśnie z Łukiem i w masce;)

ocenił(a) serial na 6
Szybu

Twórcy zapowiadali że nie będą robić z niego Speedy'ego.

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega różnica miedzy Speedym a Red Arrow a Arsenalem ? Przecież to chyba jest jedna i ta sama osoba

ocenił(a) serial na 6
kubala102

Tak. Speedy to była ksywa Roya gdy był sidekick'em GA. Arsenal to jego drugie wcielenie, poważniejsze, gdy działał już bodajże sam. A Red Arrow to już się można domyślić. Historię Roya można porównać do Dick'a Graysona.

Roy Harper: Speedy --- Arsenal --- Red Arrow
Dick Grayson: Robin --- Nightwing --- Batman

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Dzięki

ocenił(a) serial na 8
smerfetkaz

http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Harper_(comics) to powinno wam wszystko wytłumaczyc :)

ocenił(a) serial na 7
nnikodemm45

Co nie znaczy, że w serialu musi być tak samo:)

fabian103

Czytałem gdzieś, że Roy będzie Arsenalem. Wątpię by używał łuku, bo na ćwiczeniach nie bardzo mu szło, w 3 sezonie może ale nie teraz.

ocenił(a) serial na 7
Glonojad16

Raczej nie teraz, jeśli został 1 odcinek do konca 2 sezonu...