Czy może źle to odebrałam bo Evan powiedział do Hanka cytuje ,,zdjeła stanik bo to polka''
no powiedzial tak ale nie wiem czy mialo to byc obrazliwe. Ja lubie takie watki w Filmakch gdzie mowia o polakach itp no ale to "Czeszc" na koncu mnie rozwalilo chyba polka nie grala tej roli bo poprawnie by powiedziala. ..
A tak propo to kiedy beda inne sezony puszczac jest 6 a ja juz kilka razy ogladalem sezon 1i 2
Może masz rację tak to nie była polka Anna Wood chociaż nie wiem, a co do sezonów to nie wiem
moim zdaniem posluzyli sie stereotypem, jaki tam najwyrazniej krazy na temat Polek. No coz, powiedzmy sobie szczerze... te lata temu elita inteligencji polskiej tam jednak nie pojechala xD
Jakiś czas temu na TVN7 leciał chyba sezon 3. Może teraz pociągną nawet do 4, kto wie.
no nie wiem bo ostatnio nie widze aby jakis serial zabawil dluzej u nich ale miejmy nadzieje.... :)
Ostatnio, jeśli się nie mylę, puścili pod rząd 5 sezonów House'a, więc kto wie...?
Wiem...widziałam ten odcinek ale to nie wina aktorów tylko scenarzysty, reżysera...ale to w sumie nie było fajne...jak to oglądałam to się zdziwiłam...
dokładnie, ja tez się zdziwiłam, a na początku to wogóle nie załapałam o co chodzi dopieo potem mnie olśniło.