PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704463}
4,0 1,8 tys. ocen
4,0 10 1 1791
Baron24
powrót do forum serialu Baron24

Żenada

ocenił(a) serial na 1

Z przykrością stwierdzam, że ten serial w ogóle nie powinien powstać. Dramatyczny...

Kamykadze86

dokładnie!

ocenił(a) serial na 2
Kamykadze86

Plusy serialu... Pomyślmy...

Dwie godziny później:

Może całkiem atrakcyjna "córka"?

O! Już wiem!

Reklamy pomiędzy odcinkami, serio bardziej mnie rozśmieszyła reklama środka do protez, eh...

użytkownik usunięty
A_Master_of_Disaster

Córka całkiem atrakcyjna. Reszta DNOooooo.....

ocenił(a) serial na 5

Największy minus komedi - nie ma sie z czego śmiać !

użytkownik usunięty
cureman

I jeszcze te znane twarze. Kuna z tasiemca, Barwy nieszczęść...

ocenił(a) serial na 1
Kamykadze86

Zgadzam się w zupełności, serial jest tak zły, że nie powinien powstać. Kto w ogóle chciał to wrzucić na antenę? Nagrać odcinki? Nieporozumienie

ocenił(a) serial na 5
hiss

No dwa kolejne odcinki były juz fajniejsze ..jest lepiej ,zobaczymy co dalej .

użytkownik usunięty
Kamykadze86

mnie tylko zastanawia, kto po przeczytaniu tak słabego scenariusza, decyduje się wyłożyć kasę na takiego gniota. przecież to jest z góry skazane na 1 sezon i ani odcinka więcej. jedyne racjonale wytłumaczenie jest takie, że to serio jest tylko taka zapchajdziura w przerwie kręcenia rodzinki i producent jest tego świadom.

ocenił(a) serial na 2

Hm, kolesiostwo? Zarabianie na tzw. "popularności" pewnych osobników, traktowanie widzów jak bezmózgie lemingi? Tak, to standard, niestety nasze społeczeństwo nie jest już tak tępe jak masy w Federacji Rosyjskiej... Jasne, kilkanaście, może nawet kilkadziesiąt procent łyka Klany, M jak Kupa i inne badziewie, ale ten % się zmniejsza i trzeba dać temu wyraz, w innym przypadku zaleje nas taki chłam :/