Z przykrością stwierdzam, że ten serial w ogóle nie powinien powstać. Dramatyczny...
Plusy serialu... Pomyślmy...
Dwie godziny później:
Może całkiem atrakcyjna "córka"?
O! Już wiem!
Reklamy pomiędzy odcinkami, serio bardziej mnie rozśmieszyła reklama środka do protez, eh...
Zgadzam się w zupełności, serial jest tak zły, że nie powinien powstać. Kto w ogóle chciał to wrzucić na antenę? Nagrać odcinki? Nieporozumienie
No dwa kolejne odcinki były juz fajniejsze ..jest lepiej ,zobaczymy co dalej .
mnie tylko zastanawia, kto po przeczytaniu tak słabego scenariusza, decyduje się wyłożyć kasę na takiego gniota. przecież to jest z góry skazane na 1 sezon i ani odcinka więcej. jedyne racjonale wytłumaczenie jest takie, że to serio jest tylko taka zapchajdziura w przerwie kręcenia rodzinki i producent jest tego świadom.
Hm, kolesiostwo? Zarabianie na tzw. "popularności" pewnych osobników, traktowanie widzów jak bezmózgie lemingi? Tak, to standard, niestety nasze społeczeństwo nie jest już tak tępe jak masy w Federacji Rosyjskiej... Jasne, kilkanaście, może nawet kilkadziesiąt procent łyka Klany, M jak Kupa i inne badziewie, ale ten % się zmniejsza i trzeba dać temu wyraz, w innym przypadku zaleje nas taki chłam :/