PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36151
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

4 ! 8

ocenił(a) serial na 10

Ale koniec odcinka ! Normanowi odbiło , aż się boję co wywinie w następnym odcinku ! Alex i Norma powinni go odwiezć z powrotem do psychiatryka .
Nieobliczalny chłopak !!

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

Jak Norman złapał tą siekierę, to aż się wystraszyłam :D Ale wiedziałam, że Alex wyjdzie z tego cało ;) W ogóle Norman podglądający swoją matkę podczas "happy hours" z Romero... So creepy...

ocenił(a) serial na 10
jesustookmyphone

Ale świetnie to zagrał z tą siekierą , tabletki noe pomagają , albo ich nie bierze.
Ciekawe czy Alex powie Normie co jej synalek wyprawiał , sądzę że tak , świetna z nich para.
Serial ma taki klimat mroczny , uwielbiam.

ocenił(a) serial na 9
nathalie34

Norman już całkowicie odlatuje, co oczywiście bardzo mi pasuje:) I zrobił już słynną dziurę w ścianie.
Świetny był też Alex jako jednorożec i w ogóle cała scena w motelu:) Uwielbiam Normero:)
Czytałam że scenariusz tego odcinka napisał Freddie, uważam że świetnie mu poszło:)

ocenił(a) serial na 10
Megi_12

Jeśli pisał to faktycznie mu wyszło !!!!
Alexa uwielbiam , ma niesamowite oczy . Fajna para on i Norma .
Serial ogólnie jest obłędny , nigdy nie mogę doczekać się następnego odcinka :)

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

A teraz wszystko się zepsuje, a tak lubiłam Normero ;/ mowie to stąd bo widziałam spojler i ten 9 odcinek to będzie wyciskacz łez dla fanów Normy i Alexa ... Alex mistrz w pewnej scenie ....

ocenił(a) serial na 10
tenisistka1

:( to szkoda .
Już po premierze 9 odcinka ,ale jeszcze nie ma w sieci , przejrzałam wszystkie strony.

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

Wczoraj w USA była premiera i sa w sieci fragmenty.... nie takie które chciałam by były ale jeśli serial jest oparty na Psychozie to niestety ... chyba ze coś dodadzą od siebie

ocenił(a) serial na 10
tenisistka1

Widziałam zwiastun , niezle będzie się działo !

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

Już jest. Obejrzałam :-)

ocenił(a) serial na 10
konkret_filmweb

Gdzie ? Proszę o odpowiedz:)

użytkownik usunięty
nathalie34

"ale jeszcze nie ma w sieci , przejrzałam wszystkie strony." - 9 godzin temu

nie mam pojęcia jakie ty strony w takim razie przegadałaś, jak wstałem o 6 to linków od narąbania już było, jak zawsze sobie przed robotą obejrzałem

http://www.alluc.ee/stream/bates+motel+4x09
http://thewatchseries.to/episode/Bates_Motel_%282013%29_s4_e9.html

nie wspominając o torrentach

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie

ocenił(a) serial na 10

Dzięki za linki, przeglądałam polskie po prostu i szukałam odcinka .