Belfer

2016 - 2023
7,8 126 tys. ocen
7,8 10 1 125840
5,7 27 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Niestety nie udało mi się zrozumieć zakończenia 7 odcinka. Czy Rusek powiedział do Pawła że Adrian tamtej nocy był sam u niego? Czy coś pokrecilam..? Dziękuję za odpowiedź

ocenił(a) serial na 9
adayo

Paweł wiedział od Julki, że chłopaki byli w trójkę tego dnia w Kaliningradzie, więc nie mogli zabić dziewczyny. Ruski powiedział, że Adrian był sam, co wskazuje na to, że ta dwójka nie ma alibi i może być podejrzana o zabójstwo.

ocenił(a) serial na 8
barton9

Dziękuje. Julki rozmowę pamiętałam tylko nie byłam pewna co powiedział ten Rusek czy rzeczywiście Adrian był u niego sam.. Pamiętam też z pierwszych odcinków, że komendat na przesłuchaniu 2 kolegów Adriana powiedział im że wtedy (chyba jak było to zabójstwo Asi) byli w Kalingradzie/ Kaliforni i maja alibi.. czy coś pomieszłam ? To sie jakoś łączy? Pamięta ktoś ta rozmowę..?

ocenił(a) serial na 6
adayo

Zastanawia mnie jedno: czy wjeżdżając do Obwodu Kaliningradzkiego nie trzeba pokazać paszportu i nie dostaje się jakiegoś wpisu? Nigdy nie byłam, więc nie wiem, ale przecież to nie jest strefa Shengen. Ktoś jest w stanie mi to wyjaśnić?

pocachontasss

do Rosji to chyba nawet z wizą.
Ale może Belfeiro miał? ;)

ocenił(a) serial na 5
pocachontasss

Ruch przygraniczny - można było wjechać do obwodu kaliningradzkiego (i tylko tam) bez wizy. Choć chyba od połowy tego roku już tego niestety nie ma.