Belfer

2016 - 2023
7,8 126 tys. ocen
7,8 10 1 125883
5,7 27 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Może mi ktoś wytłumaczyć ,bo chyba to przeoczyłem.Z tego co było w serialu ,to ani odcisków palców na jego broni nie było ,ani zeznania Julki go nie obciążały (nie chwalił się ,ze zabił Kusia nikomu)

Pawel_Kos

Belfer był w lesie i wiele widział. Była o tym mowa, że wie, że Julka nie zabiła Kusia. CBŚP robiło kepisz w domu Molendy, mogli znaleźć torbę z kasą Kusia. Ludzie, wam to trzeba wszystko na tacy, bo inaczej to ciężko się domyśleć. Poza tym Jasiek to dupa, mógł też sam się przyznać. Płakał jak dziecko z gilami pod nosem, po wpierdzielu od ojca za gsngsterkę. Szczał w gacie że strachu, jak go Ruscy przywiązali do drzewa w lesie. Skoro Kusia zabito z broni Molendy, chyba oczywiste, że przesłuchanie wszystkich z domu. Wystarczyło Jaśka przesłuchać, a śpiewał pewnie jak ksiądz po kolędzie.

ocenił(a) serial na 8
Pawel_Kos

Mnie się wydaje, że pękł i sam się przyznał. To było już po przeszukaniu ich domu i zawinęli Julkę bo znaleźli jej ślady na broni, ojca również, ale miał alibi. Chciał ratować siostrę a nie wiedział jeszcze, że to ona przyczyniła się do śmierci Aśki.