Belfer

2016 - 2023
7,8 126 tys. ocen
7,8 10 1 125883
5,7 27 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Ze względu na specyfikę serialu zostaje nam w drugim sezonie cała obsada . ma to swoje plusy jak i minusy ale wciąż pzostają postaci które są pomostem pomiędzy dwoma sezonami . Spróbuję je podsumować:

- Paweł Zawadzki
- Ten śledczy który nim steruje
- jego laska co za nim przyjechała w ciąży
- no i w najnowszym epie 2x04 - czyżby to była Julka ?? "Główna zła" manipulatorka z 1wszej częsci ??

wgl w najnowszym epie mamy powrót całej "starej klasy" ale jest to zaledwie nieme Cameo także to się raczej nie liczy , znajomy także wydał mi się ten komendant ale w sumie to nie jestem jego pewien. Może jest ktoś jeszcze kogo przeoczyłem ?? Ktoś ogląda uważnie - Ktoś się wypowie ?? :)

mordarg

To była EWELINA....

ocenił(a) serial na 8
Lucy2202

Ona nie powinna siedzieć w pace?

użytkownik usunięty
radd91

Jakby to było zabójstwo z premedytacją i Ewelina namawiała ich do tego to pewnie można byłoby podżeganie do zabójstwa jej przypisać,a tak nie wiem czy by się dało,ona chyba wedle prawa tylko powiedziała że niby Aśka powiedziała Grześkowi o romansie Julii i Kusia a to chyba nie wystarczy żeby dostała wyrok.

Dzięki za odpowiedź :) Szczerze mówiąc, już za dobrze nie pamiętam zakończenia pierwszego sezonu. Wydawało mi się, że Ewelinę zapakowali na końcu.