Czarne lustro
powrót do forum 6 sezonu

Jestem świeżo po 6 sezonie, myślałem, że słabiutki sezon 5 to tylko potknięcie, a tak długa przerwa pomoże w wymyśleniu super blackmirrorowych odcinków i seria wróci na tory świetnego 3 sezony czy całkiem znośnego 4, jakie jednak było moje zdziwienie xD

Nie chce mi sie szczerze pisać o każdym odcinku powiem tylko, że w każdym odcinku finał nadaje sie do kosza i to do kosza z odpadami mieszanymi, bo robić takie gó... w każdym odcinku to trzeba naprawdę lata studiów reżyserskich do kosza wyrzucić. Dwa pierwsze odcinki były dobre i przez cały czas trwania trzymały w napięciu, pomijając oczywiście finały.

Odcinek z gwiazdkowską obsadą w kosmosie to niestety niewypał bardzo mdły i pozbawiony mam wrażenie fabuły, a widz który obejrzał w życiu chociaż dwa filmy doskonale wie do czego to zmierza.

Odcinek 4 to parodia i zrobiony na siłe, a to co sie dzieje mniej wiecej w 3/4 odcinka to nie sie nadaje na teen wolf a nie na black mirror

Natomiast 5 jest spoko, fajna fabuła chociaż mało odkrywcza, wiadomo jak to Netflix biały mężczyzna zły, Hinduska gut gut, pomijając to i finał powiedziałbym nawet top2