dobrze że to Moro zastąpi Pietruchę w blondynce bo Koroniewska i Kurdej- Szatan by nie pasowały do tej roli.
To juz wiadomo ze jednak Moro?Ja gdzies czytalam ze o zgrozo ma grac farbowana Koroniewska.W sumie ta cala Kurdej Szatan nie lepsza.To juz chyba ta Moro to najlepszy wybor.Chociaz i tak sie przyzwyczailam do Pietruchy.
Tez tak sadze bo joanna moro to moja ulubiona aktorka odkad zagrala anne german. Nie wiem czemu wiekszosc osob jej nie lubi bo w opolu zle zaspiewala , poza tym spiewac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej jak spiewa jerzy stuhr ktorego rowniez bardzo lubie za rols komediowe, za to ze spiewa ta piosenke i za osla w shreku.
Ja tam sobie nie wyobrażam nikogo innego oprócz Pietruchy w tej roli ;/
Lubie Joannnę Moro, ale akurat w tym serialu mi nie pasuje, gdyby miała jeszcze chociaż długie włosy.... No i nie będzie pasowała do Krisa.....
Już najlepsza byłaby Kurdej-Szatan, no ale okaże się we wrześniu ;)
A i nie wie ktoś, czy w roli Maneja powróci może Leszek Lichota?
A nom mogłem się domyśleć,że jeśli nie wiadomo o co chodzi,to chodzi jak zwykle o kasę! ;D
Aż z ciekawości obejrzałam pierwszy raz w życiu Blondynkę, tylko ze względu na fakt, że Moro tam gra. Bardzo doceniam tę aktorkę, ale to fakt, że jest trochę niedzisiejsza... Oczywiście lepiej gra od Pietruchy. :)
ja też cenię i doceniam Joannę Moro, odkąd zagrała Anne German, dzięki temu serialowi zrozumiałam co to jest prawdziwa muzyka, i jestem wielką melomanką. A poza tym chciałabym żeby Moro zagrała w Ranczo, bo chce ją zobaczyć w roli komediowej. Świetnie w zeszłym roku poprowadziła 50 festiwal w Opolu z Piotrem Polkiem którego również bardzo lubię.