PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94443}

Boston Public

2000 - 2004
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15784
6,8 8 krytyków
Boston Public
powrót do forum serialu Boston Public

1. Czy ten serial opowiada tylko o trudnej młodzieży, czy o normalnej też?
2. Czy ten serial skupia się tylko na patologiach, czy tez pojawiają się w porównywalnym stopniu
pozytywne przedstawienie młodzieży?
3. Czy są ciekawe postaci kobiece?
4. Czy serial ma ciągłą fabułę czy każdy odcinek to osobna historia powiązana jakimś ogółem?
5. Czy da się "zdobyć" całość serialu z polskim tłumaczeniem?

MistrzSeller

Odp 1: Opowiada o różnej młodzieży przedstawiając wiele ekstremalnych sytuacji (np. romans uczennicy z nauczycielem, rozbój z bronią w ręku itd.)
Odp 4: Fabuła jest raczej ciągła.
Odp 5: Tylko sezon 1.

krystek11

jak się ten romans skończył? na pewno nie ma całego serialu z tłumaczeniem?

SnapeForever

Nie ma właśnie. Mało tego kiedyś oglądałem ten serial na paru stronach, i było git. Teraz nie wiem o co chodzi ale lektor jest bardzo cichy, nie wiem o co kaman.

krystek11

Romans? to raptem jeden pocałunek. Rozbój z bronią? jeśli masz na myśli sytuację z Harrym to trudno to nazwać rozbojem a raczej próbą przemówienia do uczniów. Ja mam z normalnym lektorem, więc to kwestia może uszkodzenia pliku. Jeśli chodzi o młodzież, to większość grupy jest trudna zazwyczaj, tylko każdy w inny sposób. Ciekawe kobiece postacie z pewnością. Nie pamiętam fabuły całego serialu, ale pamiętam że wątek Lauren był bardzo rozwinięty, Maria brała leki , bo była niezrównoważona. I trochę mało było wiadomo o Marylin. Poza tym, że była piękną kobietą. Fabuła jest ciągła, bo to serial obyczajowy a to jednak zobowiązuje.

ocenił(a) serial na 8
MistrzSeller

A ja to obejrzałem w całości
Jest tam wszystkiego po trochu
Jak to w serialu czasem odcinek ma ciagła fabułę a czasem jest to powiązane

ocenił(a) serial na 9
giovanni50

Serial ogólnie bardziej skupia się na nauczycielach niż na uczniach. Tak, są ciekawie wykreowane kobiece postacie. Chociaż moją ulubioną postacią w tym serialu jest jednak facet ;) Ma zdecydowanie ciągłą fabułę. Chociaż cały czas dzieje się coś nowego, to wiele wątków ciągnie się bardzo długo i nie zrozumie się ich bez kontekstu całości. Jest tylko lektor pl do pierwszego sezonu. Reszta w wersji niestety tylko eng.