Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 334 tys. ocen
8,8 10 1 333833
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Mieszane uczucia

ocenił(a) serial na 4

Z jednej strony, gdy oglądam serial to się jakoś wczuwam, czasami się nudzę, ale serialowi bymi
dał jednak te 7, może 6/10. A gdy już skończę to mnie w ogóe nie ciągnie do oglądania następnych
odcinków i utknołem teraz przy 2 sezonie. W przypadku Gry o Tron, 3 pierwszych sezonów The
Walking Dead, Penny Dreadful, Salem, The 100, czy 3 pierwszych sezonów Pamiętników
Wampirów czekanie na następny sezon były katuszami. Czy to się kiedyś rozkręci, czy ja jestem
jakiś niewrażliwy na akcję w tym serialu?

ocenił(a) serial na 10
Karirsu

Myślę , że może być to ostatnie.

ocenił(a) serial na 10
Karirsu

2 sezon i nic? No nie wiem...
Powiem szczerze że ja "wpadłem" w ten serial od pierwszego odcinka. Od razu czułem że to jest ten serial i się nie zawiodłem.
Ale na ten przykład mnie nie wciągnął The Walking Dead i go sobie odpuściłem więc to kwestia najzwyczajniej gustu.
Nie wiem co Ci poradzić. Ja nie mogę przestać się zachwycać i zachwalać Breaking Bad.

ocenił(a) serial na 10
Karirsu

Ja kuntsz i mistrzostwo serialu doceniłem dopiero w 4 sezonie. Pierwsze 3 również oglądałem bez totalnego zauroczenia. Dopiero po obejrzeniu całości doceniłem jak mistrzostwa jest ta produkcja i pożarłem ją w całości jeszcze 3 razy delektując się każdą sceną. Tak więc szczerze polecam mimo wszystko ogladać dalej, obejrzeć do końca. Bo serial z sezonu na sezon jest coraz lepszy, a ja będąc na 2-3 sezonie mógłbym wypowiadać się w tonie podobnym do twojego. Natomiast teraz jestem pewien, żę już nigdy w życiu nic lepszego nie obejrzę ;)