Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 334 tys. ocen
8,8 10 1 333740
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Można by powiedzieć - w końcu! Nie po to zabrakło nominacji dla "Mad Mena" i "Gry o tron" żeby "BB"
miało nie wygrać :)

ocenił(a) serial na 9
Sebu_BGZ

Dokładnie, zasługiwał na więcej wyróżnień w poprzednich latach, ale to i ta piękne zwieńczenie.

użytkownik usunięty
Sebu_BGZ

NARESZCIE! Naprawdę bym się wku*wił, gdyby tym razem pominęli Bryana i Breaking Bad. No cóż i tym oto zwieńczeniem kończy się nagradzanie najlepiej zagranej roli w historii telewizji :)

ocenił(a) serial na 10
Sebu_BGZ

Naprawdę wierzysz w to, że "Gra o tron" mogła by przebić "Breaking Bad"? A "Mad Men" już tyle razy wygrał, że nawet gdyby został nominowany to pewnie kolejny raz by nie wygrał.

dirt16

Uważam, ze to o klasę gorszy serial, ale niestety znacznie częściej nagradzany niż "BB".

ocenił(a) serial na 10
Sebu_BGZ

Ale który?

dirt16

"Gra o tron". I tak, uważam, ze jest znacznie gorszy, chociaż dla niektórych może to dziwnie zabrzmieć. Opieram się na pierwszym i połowie drugiego sezonu, więc może się to zmienić :)

ocenił(a) serial na 10
Sebu_BGZ

Ja tam nie zauważyłem, żeby był częściej nagradzany. Jeszcze nie dostał żadnej nagrody w kategorii Najlepszy serial dramatyczny, jedynie Dinklage dostał raz Złotego Globa i Emmy i to wszystko. Resztę nagród Emmy serial dostał za elementy techniczne (charakteryzacja, efekty specjalne itp.)
Myślałem, że chodzi ci od Mad Mena, bo on był częściej nagradzany.

dirt16

Ano rzeczywiście. Ale "Mad Mena" lubią, właśnie dlatego zdziwiłem się, że nie dostał nawet nominacji. W ten sposób wykluczyli "BB" przeciwników i dziwną decyzją byłoby nie nagrodzenie tego serialu w takiej sytuacji.

ocenił(a) serial na 10
Sebu_BGZ

Może uznali, że już wystarczająco nagród dostał. Bryan Cranston też dostał trzy nagrody Emmy z rzędu a potem już nie dostawał mimo, że w kolejnych sezonach grał równie dobrze, a może nawet lepiej. No i na ostatniej gali Emmy "Mad Men" był nominowany a jednak przegrał z "Breaking Bad", dlatego myślę, że tu byłoby podobnie. :)