PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza

Ja pier....

ocenił(a) serial na 8

Co za bzdury,Marina rodzi dzieciaka,lekarz stwierdza że ono nie żyje,po chwili wpada Damianek poje....,bierze go na ręce,wzywa o pomoc do Boga i nagle dzieciak zaczyna oddychać.Czy oni myślą że my widzowie jesteśmy tacy naiwni,i aż tacy głupi że uwierzymy w takie brednie.!!!

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No beznadzieja. Mnie najbardziej wkurza ta Matka Lazaro, która wymyśli wszystko żeby tylko rozdzielić go z Lucią. Kłamie jak najęta a uważa się za świętą. Absurd wkurza mnie w telenowelach jak umywają się Bogiem. A robią, co chcą. Boga w takie bzdury nie powinni mieszać. I poza tym, czym bliżej końca to tym gorzej dobrze, że ta telenowela ma tylko 122 odcinki.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

A wiesz może czemu u nas jest 122 odcinki a w oryginale jest ich 121 odcinków?

Zbuntowany_RBD

W oryginale finał (ostatni odcinek) zawsze trwa dwie godziny (oczywiście razem z reklamami), a u nas ten odcinek jest podzielony na dwa odcinki, w związku z tym u nas jest o jeden odcinek więcej.

Zbuntowany_RBD

Pewnie w Meksyku był 2-godzinny odcinek finałowy, a u nas zrobili z niego dwa standardowe odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Didi_5

Ok. Podziękował wam obu za wyjaśnienie mi tego. :D :D

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Nom też się zdziwiłem, że ma 122. Ale potem obczaiłem, że finałowy podzielili na 2 odcinki. W Prawdziwym Uczuciu finałowy podzieli aż, na 3 ale filmweb o tym poinformował w odcinkach

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Ja widziałem, że tak będzie od razu po piątkowym odcinku, że odżyje, bo zawsze tak robią. Myślą, że przetrzymają tak ludzi w napięciu :P

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Dziecko nagle zmartwychwstało, ta scena była tak śmieszna i żałosna, że brak mi słów.

angelboyer

Temat Absurdy osiągnął 1000 postów.
Możemy być z siebie dumni ;)

ocenił(a) serial na 7
angelboyer

Amatorzy niby lekarz a nie wie, że dziecku trzeba klapsa dać żeby płakało, bo zawsze tak jest na filmach;)

angelboyer

O matko jedyna..... to chyba jakiś żart! Dziecko z 7 min nie oddycha, a gdy nagle zaczyna płakać lekarzowi nawet nie przychodzi do głowy żeby zbadać jego funkcje życiowe :DDDD. Haha. ja już nie mogę..... :)))))))) Dobrze, ze była tam Damian wszechmogący. Pewnie tak mocno ściskał dziecko, że przypadkiem zrobił mu sztuczne oddychanie - ot i cała tajemnica rozwiązana :))))))

ocenił(a) serial na 9
mjarosz2007

Damian wszechmogący hahahaha nie wytrzymamXDDDD

angelboyer

Najlepszy był i tak Hernan w akcji z manekinem. (taka perełka) Moja babcia wręcz co odcinek mówi do monitora : Marina , nie wychodź za niego to zbój jest! W ogóle dzięki Babci oglądam telki, raczej z przymrużeniem oka i właśnie dla tych wszystkich absurdów, ale wciągające są, i działają na mnie po ciężkim dniu naprawdę jak dobra komedia.
Wyłam ze smiechu jak Damian Wszechmogący "uratował" swoje dziecko. Komentarz mojej Babci bezcenny. : Ale czemu ty się śmiejesz, przecież ON jest lekarzem
(miała na myśli ChułanaMigela z innej telki) na co mąż zripostował : Babciu ale od oczu ( jak wiemy ChułanMigelSanRomano zrobił specjalizację okulisty w pół roku i był NAJLEPSZY ) na co Babcia mówi: Ale lekarz, i uratował;))))))))

ocenił(a) serial na 9
mucha_mrufka

hahaha kochane są te nasze babcie <3 moja podobnie wszystko komentuje i zawsze przeżywa a ja razem z nią, udziela mi się :D :D