PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza

Czy ktoś mi potrafi odpowiedzieć dlaczego Damian z blondyna staje się brunetem?
Bo że obcina włosy to już wiem.....

ocenił(a) serial na 10
NiceShe

Heh, bo Levy jest brunetem i jak mu ściągnęli perukę to pojawiły się jego naturalne włosy :P

ewelina84

Że Levy to rozumiem... ale jako Damian to wygląda komicznie.......Jest najpierw długowłosym blondynem a pózniej krótkowłosymnbruntem.

NiceShe

moze od góry mial ciemne odrosty hehe :))

NiceShe

Damian ciemnieje ;)

ocenił(a) serial na 6
NiceShe

mnie też to zastanawia. Bo skoro niby miał swoje włosy takie długie blond to krótkie powinien mieć też blond, może trochę ciemniejsze, ale nie az tyle. jakoś chyba nie pomyśleli. Albo skoro później chcieli go w ciemnych włosach, to dlugie mogli mu zafindować tego samego koloru.

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

nie stać ich było na perukę kolotu jego wlosów :D

ocenił(a) serial na 6
kozielek_filmweb

hahaha. taki unikalny kolor;> kto ich tam z resztą wie. ale dziwacznie to załatwili.

maaajenka

Miło jest że kogoś też to zastanawia.... mi jakoś to przeszkadza. Myślalam że coś ze mną nie tak.... no ale nie tylko ja na to zwróciłam uwage.... Wkurza mnie taki Damian jakby inny facet... z innej telenoweli.... po zmianie.....Może bali się że Levy w krótkich blond będzie Huana Miguela przypominał.;/

ocenił(a) serial na 6
NiceShe

no bo wiecie u kobiet to zmiany we fryzurze to w miarę norma, krótsze włosy, albo dłuższe, albo zmiana koloru, ale u faceta zmiana długości i koloru?? to coś nie halo. No nie wiem dlaczego tak to wymyślili, już lepiej jakby był cały czas blond, albo od początku miał ciemne. Jakie William w ogóle ma swoje naturalne włosy? takie jakie te krótkie, ciemne?

ocenił(a) serial na 6
NiceShe

chociaż np. zmiana długości włosów mi odpowiada, moim zdaniem w krótkich mu lepiej, chociaż do stylizacji Kapitana, niestety, ale bardziej pasują długie. No ale zmiana koloru? nie kupuję tego.

ocenił(a) serial na 10
NiceShe

a mooooże nie tylko go w tym więzieniu ścieli ,a też przefarbowali?:D

kurcze takie niedociągnięcia sceneryjne niszczą prawdziwość historii :(((
I nawet Wam powiem ,że jak się tego blond kłakowego Damiana naoglądałam to jak zdjeli mu ta perukę to sie ucieszyłam :D

ocenił(a) serial na 6
kozielek_filmweb

W tych krótkich o wiele lepiej wygląda. Takie ciacho ze mmmmm :D

maaajenka

Może Damian wcześniej sobie farbował na blond, a jak mu już obcięli, to uznał, że szkoda na farbę wydawać :P Też mi się to strasznie nie podoba, wolę go jako blondyna, a może po prostu Levy nie chciał sobie niszczyć włosów farbą.

ocenił(a) serial na 5
NiceShe

Odpowiedź jest bardzo prosta.Charakteryzacja jego blond peruki trwała codziennie 3 godziny.Poza tym Levy bardzo nie lubił tych włosów a ponieważ w trakcie sondaży wyszło ,że ta fryzura też nie podoba się widzom skorzystał z tej okazji i wrócił do swojego naturalnego koloru i długości.
Na dodatek niedługo miał zagrać w teledysku a ponieważ bardzo się lansuje na amerykańskim rynku to ciut przesadza z dbałością o swój wygląd.

lutek

W jakim teledysku???

ocenił(a) serial na 10
lutek

Lutek ponowie pytanie jagodajulia :P w jakim teledysku???A druga rzecz -no kochana pokaż mi modela ,który niedba o siebie??
Wiadome jest ,że Willemu pewnie strzeli sodówa od tej sławy/kasy i ogólnie ,że kobiety szaleją na jego punkcie!!

kozielek_filmweb

Ja wiem tylko o teledysku JLo, ale to nie było podczas kręcenia Burzy tylko podczas kręcenia TDA, więc nie wiem w jakim innym teledysku Will miał występować.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

No też go widziałam -tej JLo...ale że w jakimś jeszcze??nie wiem.

Wiem ,że miałbyć w 50twarzy Greya i w Magic Mike :D:D

kozielek_filmweb

Później jeszcze grał w reklamach.

kozielek_filmweb

Na filmwebowym profilu Williama Levy w "ciekawostkach" jest napisane, że w 2005 r. wystąpił w teledysku - "Cuando a mi lado estas" - Ricardo Montaner
http://www.youtube.com/watch?v=z-GGHLF2u2w

Vanessa100

Aaa to pamiętam, ale to i tak nie było podczas kręcenia Burzy tylko dużo wcześniej.