Czy ktoś mi potrafi odpowiedzieć dlaczego Damian z blondyna staje się brunetem?
Bo że obcina włosy to już wiem.....
Heh, bo Levy jest brunetem i jak mu ściągnęli perukę to pojawiły się jego naturalne włosy :P
Że Levy to rozumiem... ale jako Damian to wygląda komicznie.......Jest najpierw długowłosym blondynem a pózniej krótkowłosymnbruntem.
mnie też to zastanawia. Bo skoro niby miał swoje włosy takie długie blond to krótkie powinien mieć też blond, może trochę ciemniejsze, ale nie az tyle. jakoś chyba nie pomyśleli. Albo skoro później chcieli go w ciemnych włosach, to dlugie mogli mu zafindować tego samego koloru.
hahaha. taki unikalny kolor;> kto ich tam z resztą wie. ale dziwacznie to załatwili.
Miło jest że kogoś też to zastanawia.... mi jakoś to przeszkadza. Myślalam że coś ze mną nie tak.... no ale nie tylko ja na to zwróciłam uwage.... Wkurza mnie taki Damian jakby inny facet... z innej telenoweli.... po zmianie.....Może bali się że Levy w krótkich blond będzie Huana Miguela przypominał.;/
no bo wiecie u kobiet to zmiany we fryzurze to w miarę norma, krótsze włosy, albo dłuższe, albo zmiana koloru, ale u faceta zmiana długości i koloru?? to coś nie halo. No nie wiem dlaczego tak to wymyślili, już lepiej jakby był cały czas blond, albo od początku miał ciemne. Jakie William w ogóle ma swoje naturalne włosy? takie jakie te krótkie, ciemne?
chociaż np. zmiana długości włosów mi odpowiada, moim zdaniem w krótkich mu lepiej, chociaż do stylizacji Kapitana, niestety, ale bardziej pasują długie. No ale zmiana koloru? nie kupuję tego.
a mooooże nie tylko go w tym więzieniu ścieli ,a też przefarbowali?:D
kurcze takie niedociągnięcia sceneryjne niszczą prawdziwość historii :(((
I nawet Wam powiem ,że jak się tego blond kłakowego Damiana naoglądałam to jak zdjeli mu ta perukę to sie ucieszyłam :D
Może Damian wcześniej sobie farbował na blond, a jak mu już obcięli, to uznał, że szkoda na farbę wydawać :P Też mi się to strasznie nie podoba, wolę go jako blondyna, a może po prostu Levy nie chciał sobie niszczyć włosów farbą.
Odpowiedź jest bardzo prosta.Charakteryzacja jego blond peruki trwała codziennie 3 godziny.Poza tym Levy bardzo nie lubił tych włosów a ponieważ w trakcie sondaży wyszło ,że ta fryzura też nie podoba się widzom skorzystał z tej okazji i wrócił do swojego naturalnego koloru i długości.
Na dodatek niedługo miał zagrać w teledysku a ponieważ bardzo się lansuje na amerykańskim rynku to ciut przesadza z dbałością o swój wygląd.
Lutek ponowie pytanie jagodajulia :P w jakim teledysku???A druga rzecz -no kochana pokaż mi modela ,który niedba o siebie??
Wiadome jest ,że Willemu pewnie strzeli sodówa od tej sławy/kasy i ogólnie ,że kobiety szaleją na jego punkcie!!
Ja wiem tylko o teledysku JLo, ale to nie było podczas kręcenia Burzy tylko podczas kręcenia TDA, więc nie wiem w jakim innym teledysku Will miał występować.
No też go widziałam -tej JLo...ale że w jakimś jeszcze??nie wiem.
Wiem ,że miałbyć w 50twarzy Greya i w Magic Mike :D:D
Na filmwebowym profilu Williama Levy w "ciekawostkach" jest napisane, że w 2005 r. wystąpił w teledysku - "Cuando a mi lado estas" - Ricardo Montaner
http://www.youtube.com/watch?v=z-GGHLF2u2w