Jaką telkę chcielibyście, żeby TV4 wyemitowało po "Burzy"?
Podajcie swoje propozycje :)
Ja chciałbym "El Color De La Pasión" lub "Hasta El Fin Del Mundo" :)
Na pewno nic z televisy. Na moje mogłoby polecieć La Patrona bo jest dużym hitem albo Corazon Valiente. Chociaż wiem że to raczej nie możliwe bo TV 4 wierzy tylko w Televisę. Ale tak szczerzę na nową telkę będzie trzeba długo czekać bo dopiero co się zaczął ten gniot Burza.
Ale słaba ta burza nic się dzieje praktycznie. Ani nawet nie ma nic w niej śmiesznego chyba, że ich zaściankowe poglądy. Czy warto to dalej oglądać czy będzie coś się działo dalej czy nadal takie Pierdo-lamento. Bo postanowiłem, że już tego nie będę oglądał.
Z Televisy to Lo que la vida me robó. Najchętniej jednak obejrzałabym z Telemundo Rosa diamante, Marido en alquiler, Santę Diablę, Reinę de corazones no i oczywiście La Patronę :)
Zakazane uczucie już było powtarzane, więc bezsensu ileż można wałkować jedną telenowelę. Zresztą na yt sobie można obejrzeć. Wystarczy że Nie igraj z aniołem leci już 3 raz. Myslę że tv4 zostanie przy televisie. Zobaczymy czy tvn pokusi się na coś po Niewinnej intrydze. Może zostaną przy Telemundo. W ogóle dziwi mnie fakt, ze Tvn tak długo zwlekało z puszczaniem telenowel, za starych czasów mieli bardzo dobre seriale w swoim programie i dam sobie rękę uciąć że oglądalność też mieli dobrą. Lepiej było kręcić jakieś gnioty typu Ukryta prawda, szpital. czy teraz ten górnolotny program Szkołą, a jeszcze pamiętam ten zayebisty programik Kocham enter, dla półgłówków jakiś, dobrze że okazał się klapą i go zdjęli.