Właśnie jeszcze nie oglądałem :P I chciałem się dowiedzieć czy fajny :P XDDD
Wiem że napisy zostały już przetłumaczone. :)
przed chwilą skończyłam oglądać, osobiście podobał mi się ten odcinek. :) mile zaskoczyła mnie sprawa z Mer i dzieckiem, bo po obejrzeniu promo trochę się obawiałam co się tam wydarzy. także odcinek na plus :)
Zgadzam się z tobą, odcinek był świetny jeden z lepszych w tym sezonie . :) Sądzę że Grey's Anatomy znów "staje na nogi" xd pierwsze odcinki 9 sezonu były strasznie nudne. Już myślałem że serial nigdy nie wróci do formy, ale po ostatnich kilku odcinkach które naprawdę mi się podobały jestem skłonny powiedzieć że oglądam znów "starych" chirurgów. :) Wiem serial nie będzie już nigdy tak dobry jak w pierwszych sezonach, ale nadal świetnie się go ogląda przynajmniej mi. Po każdym z ostatnich odcinków, z niecierpliwością wyczekuję następny :P Mam nadzieję, że nakręcą jeszcze kilka sezonów ponieważ serial "staje na nogi" i jest naprawdę świetny. Grey's Anatomy jest moim ulubionym serialem :P
Ja też tyle co obejrzałam i czekam cierpliwie na następny odcinek :) Tak jak mówisz oby kręcili następne sezony bo jakoś ciężko będzie sie z nim rozstać zwłaszcza że znowu zaczyna się dużo dziać :) Chociaż szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie braku izby przyjęć-może być trochę nudn,ale może jakoś bez tego też będzie ciekawie.
Dokładnie nie wyobrażam sobie tego że kiedyś się skończą. :P Cieżko by było się z nimi rozstać. Właśnie widziałem promo odcinka 14. Z tego wynika że April zacznie jeździć "na karetce" więc może być to bardzo ciekawe xd :)
April w karetce+włamanie na izbę przyjęć=zniecierpliwienie :) już się nie mogę doczekać tego odcinka :)