PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122796
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jak wrażenia po nowym 13 odcinku ?

MrRabbit_007

a gdzie oglądałeś/aś? i z napisami czy po angielsku? :)

senns

Właśnie jeszcze nie oglądałem :P I chciałem się dowiedzieć czy fajny :P XDDD
Wiem że napisy zostały już przetłumaczone. :)

MrRabbit_007

na i i . tv jeszcze nie ma z napisami wciąż czekamy

milka_kang

przed chwilą skończyłam oglądać, osobiście podobał mi się ten odcinek. :) mile zaskoczyła mnie sprawa z Mer i dzieckiem, bo po obejrzeniu promo trochę się obawiałam co się tam wydarzy. także odcinek na plus :)

senns

Zgadzam się z tobą, odcinek był świetny jeden z lepszych w tym sezonie . :) Sądzę że Grey's Anatomy znów "staje na nogi" xd pierwsze odcinki 9 sezonu były strasznie nudne. Już myślałem że serial nigdy nie wróci do formy, ale po ostatnich kilku odcinkach które naprawdę mi się podobały jestem skłonny powiedzieć że oglądam znów "starych" chirurgów. :) Wiem serial nie będzie już nigdy tak dobry jak w pierwszych sezonach, ale nadal świetnie się go ogląda przynajmniej mi. Po każdym z ostatnich odcinków, z niecierpliwością wyczekuję następny :P Mam nadzieję, że nakręcą jeszcze kilka sezonów ponieważ serial "staje na nogi" i jest naprawdę świetny. Grey's Anatomy jest moim ulubionym serialem :P

MrRabbit_007

Ja też tyle co obejrzałam i czekam cierpliwie na następny odcinek :) Tak jak mówisz oby kręcili następne sezony bo jakoś ciężko będzie sie z nim rozstać zwłaszcza że znowu zaczyna się dużo dziać :) Chociaż szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie braku izby przyjęć-może być trochę nudn,ale może jakoś bez tego też będzie ciekawie.

PatrycjaS19915

Dokładnie nie wyobrażam sobie tego że kiedyś się skończą. :P Cieżko by było się z nimi rozstać. Właśnie widziałem promo odcinka 14. Z tego wynika że April zacznie jeździć "na karetce" więc może być to bardzo ciekawe xd :)

MrRabbit_007

watch?v=lTkw6OpG8WI

MrRabbit_007

April w karetce+włamanie na izbę przyjęć=zniecierpliwienie :) już się nie mogę doczekać tego odcinka :)

MrRabbit_007

znacie piosenkę z 32 minuty i 39?

kala996

Prawdopodobnie to utwór skomponowany specjalnie dla potrzeb serialu i nigdzie, i raczej nigdy nie będzie dostępny jako normalny, wolny utwór ;)