Witam jak wrażenia po odcinku o "Dojrzewaniu" . Scena w której ten Gej całuje swojego zmarłego partnera jest piękna i wzruszająca, że sie popłakałem. Kurde żeby tak wyglądało uczucie między kobietą a mężczyzna to życie było by piękne. Pozdrawiam
noooo to bylo cos ;) ale w tym odcinku zrobilo mi sie szkoda Sloana :/ i Bailey miala racje jak przemawiala do tych pielegniarek. i jeszcze szkoda mi bylo marka jak Callie powiedziala ze jest bezuzyteczny. on taki biedny byl w tym odcinku ;) naprawde szkoda mi go bylo a pielegniarki mnie wkurzyly :P
zdziwil mnie tez Alex bo naprawde przejal sie tym ze bedzie ojcem. ciekawa jestem jak zareaguje jak sie dowie ze Ava(??) nie jest w ciazy. tez szkoda mi go jest :/ tak sie tym przejmuje i juz szuka wspolnego mieszkania.
ogolnie odcinek super byl i ci zolnierze tez :P
No i biedna Cristina... Ale "Like a virgin" w jej wykonaniu wyło genialne xD I to "hey" Lexie ;) Super, super, super odcinek!
Tak odcinek naprawdę super,zresztą jak wszystkie nakręcone po strajku:) Wiecie może jak nazywa się aktor,który grał tego żołnierza,któremu zmarł partner?