Puścili raptem jeden sezon i koniec. Jakieś dwa/ trzy lata temu też zakończyli emisję na piątym sezonie (chociaż wtedy jeszcze nie było premiery szóstego sezonu w Polsce ale mogę się mylić) To miała być powtórka przed szóstym sezonem we wrześniu czy jak? Wiecie coś więcej na ten temat?
Oglądam już kilka seriali i szczerze mówiąc nie chcę się angażować w kolejny nie kończąc poprzednich. Jednak miło było po trzech latach odświeżyć sobie piąty sezon. Z chęcią obejrzałbym sobie teraz szósty sezon dlatego zastanawiam się czy w niedalekiej przyszłości polsat zamierza go puścić czy lepiej obejrzeć na własną rękę?
Premiery sezonów były w tzw. roku szkolnym. Chociaż jakieś 4 lata temu pamiętam puścili powtórkę sezonu trzeciego też w tym okresie. W ubiegłe albo jeszcze poprzednie wakacje była powtórka czwartego sezonu a dzisiaj zakończyli piąty.
Szybciej obejrzysz na FoxLife.
Aktualnie puszczany jest 3 i 4 sezon ale beda leciec do 8... pozdr
Ej dziś po południu (13:45) leciał 1 odcinek 6 sezonu :) ! Ah ile się napłakałam ..
Ale to był chyba 24-ty (ostatni) odcinek 5. sezonu - "Now or Never", czyli 102. w serii.
Też się wzruszyłem ;)
Mówisz? Sprawdzałam w programie tv to pisało, że 1. sezon 6.. to ja nie wiem, bo aż tak dokładnie to nie oglądałam Chirurgów, by pamiętać, który to który odcinek :)
Nie tak dawno obejrzałem calutki 5. sezon i jestem niemal pewien, że mam rację. Nie puszczaliby chyba tylko 1-ego odcinka ;) Jeśli masz na myśli program w tv to na nim raczej nie można polegać.
Zresztą sama zobacz:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grey%27s_Anatomy_episodes
Good Morning, Part 1[edytuj]
Pierwsza emisja (USA): 24 września 2009
Reżyseria: Ed Ornelas
Scenariusz: Krista Vernoff
Informacje o tytule: Tytuł odcinka odnosi się do albumu Alkaline Trio.
Oficjalny polski tytuł: Żałoba
Streszczenie[edytuj]
Wstęp: Izzie wraca do świata żywych, lecz doktor Derek Shepherd wraz z Owenem Huntem ogłaszają śmierć mózgu George'a O'Malleya.
Meredith Grey przychodzi chwilę po odzyskaniu przytomności przez Izzie do jej sali i prosi Mirande Bailey i Richarda Webbera do sali w której Shephard operuje O'Malleya. Powiadamiają ich, że mózg George'a nie żyje. Callie mocno przeżywa całe zajście. Hunt pyta Mirande, czy George był dawcą organów, ponieważ podczas wypadku O'Malley zgubił swoje dokumenty.
Tak, faktycznie, to zupełnie inny odcinek. :) Ja nie chciałam się spierać, po prostu sugerowałam się programem tv. :) Mea culpa !