PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122725
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Isaiah Washington

ocenił(a) serial na 8

Nie będzie go w kolejnej części chirurgów. Ciekawe co zrobią z Prestonem. W dodatku Addison też mam podobno wyjechac do Kalifornii i powstanie wtedy bliźniaczy do chrurgów.

ocenił(a) serial na 10
Leszczyk

to jeszcze nie jest na 100% pewne, że go nie będzie.. tak wynika z artykułu na onecie:
http://film.onet.pl/seriale/0,1556818,plotka.html

ocenił(a) serial na 8
Lady_Maroon

Ktoś wie co on w ogóle powiedzial? W sumie to zle dla serialu ze dwóch głownych aktorów odchodzi.

Leszczyk

oczywiście, że na 100% wiadomo i to już od początku czerwca, a onet to żadne źródło... generalnie Washington jest wkurzony na maxa nawet powiedział, że wywalili nie tego aktora co trzeba i to powinien być T.R.Knight... bo to on zaczął to wszystko. Chce oczyścić swoje imię...

"In January, Knight told Ellen DeGeneres that Washington used a homophobic slur against him during an on-set argument with Patrick Dempsey. "I've never been called that to my face," Knight said.

"That's a lie," Washington tells the Chronicle. "I used the word during a disagreement with Patrick. I apologized for that. We shook hands and went back to work."

When word of the dust-up became public, Washington apologized, checked into rehab, met with gay leaders and released a public-service announcement decrying the use of hate speech. "
Powiedział, że jak go poproszą to wróci...

Silva

Kurde nie widziałam, żeby kiedykolwiek było takie zamieszanie...

Dziś 3.07 w USA wyemitowano program Larry'ego Kinga z udziałem Washingtona który tłumaczył to całe zamieszanie. Z tego co zrozumiałam to obwinia on Dempseya i Knighta. Dempseya za to że wkurzył Washingtona na planie. Chodziło o to, że D. chciał, żeby przesunąć jedną ze scen, żeby zaczekać na Pompeo, ale W. powiedział, że nie potrzebuje jej żeby grać. D. się ostro wqurzył (za co??!), zaczął wrzeszczeć i pluć na W. a on powiedział "wiele słów z których nie jest dumny". Użył między innymi słowa na f, czyli zapewne "fag" co chyba każdy rozumie i chodziło mu jak o kogoś słabego, a nie było to skierowane do Knight'a. W. powiedział, że nie jest homofobem w żadnym wypadku. Dodał również, że K. źle zinterpretował jego słowa i kłamie i zrobił to dla kariery i pieniędzy, "ponieważ jest zawiedziony rolą jaką gra". Podobno powiedział to samemu Washingtonowi. Poza tym W. powiedział, że jest mu przykro za tę aferę za kulisami podczas rozdania Złotych Globów i chciałby to odwrócić.

Podczas programu tylko raz się wzruszył. Kiedy King go zapytał, czy ktoś z aktorów napisał do niego po tym co się stało. Ze łzami w oczach praktycznie odpowiedział, że Sandra Oh napisała do niego maila.

King na antenie dodał, że zarówno Dempsey jak i Knight odmówili udzielenia jakiegokolwiek komentarza.

No to by był na tyle przetłumaczyłam jak umiałam.

Szkoda mi go trochę...

ocenił(a) serial na 8
Silva

Dziwna jest ta cała sytuacja. Jakby nie mogli się pogodzic dla dobra serialu. A tamci odmawiają komentarzy. To juz w ogóle dziwne. Cała sytuacja powinna byc załatwiona przed mediatora.

Leszczyk

ale generalnie to Washington zrobił wszystko co mu kazali, nawet zapisał się na jakąś anty-homofobiczną terapię a i tak go wywalili... ja tego nie rozumiem...

ocenił(a) serial na 10
Silva

Od początku były kłopoty z Washingtonem, zwłaszcza takie, że ekipa (głównie panie) po prostu go nie lubiły. Poza tym jak czytam na bierząco to co Washington mówi, to gość przeczy sam sobie. No, a teksty typu: "wyrzucili mnie z ekipy bo jestem czarny", to już komplenty idiotyzm. Chyba przez te 2 lata nie zauważył, że główna producentka i scenarzystka, Shonda Rhimes, jest także czarna, a on gra obok Koreanki (Sandra Oh).