Raczej nie. Wydaje mi się że jej przygoda z serialem się skończyła. Myślę że nie byłoby tam już dla niej miejsca.
już na początku jej odejście miało byc tymczasowe i chciała wrócic po kilkunastu odcinkach de Greysów, ale się rozmyśliła, chyba przez sprawy rodzinne.
Katherine nie wróci do Chirurgów, pomimo, że bardzo tego chciała. Shonda oznajmiła, że nie ma szans aby Izzie wróciła do serialu. Chodzi o to, że Katherine odchodząc kilka lat temu z serialu zerwała kontrakt. co wkurzyło Shondę.
http://www.hollywoodlife.com/2012/03/08/shonda-rhimes-katherine-heigl-greys-anat omy/
Ja tam się nie cieszę ;P Izze była moją ulubioną postacią, więc na wieść o tym, że jest szansa, aby Katherine wróciła do serialu strasznie się ucieszyłem. Nikogo tak nie polubiłem jak ją, potem przyszła Teddy, ale i ona odeszła. Każdą postać, jaką lubiłem odeszła. Jak dla mnie Shonda powinna zapomnieć o prywatnych sprawach pomiędzy nią a Katherine, a pomyśleć o fanach. Chciałbym chociaż aby powróciła na 1 odcinek, dowiedzieć się co u niej, co robiła przez tyle czasu, czemu się nie odzywała itp.