PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122771
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

A Izzie to wroci do chirurgow, orientuje sie ktos?

ocenił(a) serial na 9
izunia997

Raczej nie. Wydaje mi się że jej przygoda z serialem się skończyła. Myślę że nie byłoby tam już dla niej miejsca.

ania2012_2

w sumie szkoda, bo niby cos mowila, ze chce wrocic, to fajnie by bylo jak by wrocila:D

izunia997

już na początku jej odejście miało byc tymczasowe i chciała wrócic po kilkunastu odcinkach de Greysów, ale się rozmyśliła, chyba przez sprawy rodzinne.

ocenił(a) serial na 8
izunia997

podobno Shonda się nie zgodziła na jej powrót

chitza

szkoda, Ja bym ją chętnie widziała znowu w chirurgach

ocenił(a) serial na 8
ankha74

ja też!! z kolei ARIZONA - GIŃ. jesteś taka słodka że az wcale

ocenił(a) serial na 10
chitza

Lepiej niech nie wraca.... ona + Aprill dają mordercze combo.

ocenił(a) serial na 8
labtec

Katherine nie wróci do Chirurgów, pomimo, że bardzo tego chciała. Shonda oznajmiła, że nie ma szans aby Izzie wróciła do serialu. Chodzi o to, że Katherine odchodząc kilka lat temu z serialu zerwała kontrakt. co wkurzyło Shondę.
http://www.hollywoodlife.com/2012/03/08/shonda-rhimes-katherine-heigl-greys-anat omy/

ocenił(a) serial na 8
Tomek K.

Uff i całe szczęście :)

ocenił(a) serial na 8
Sabbath_PL

Ja tam się nie cieszę ;P Izze była moją ulubioną postacią, więc na wieść o tym, że jest szansa, aby Katherine wróciła do serialu strasznie się ucieszyłem. Nikogo tak nie polubiłem jak ją, potem przyszła Teddy, ale i ona odeszła. Każdą postać, jaką lubiłem odeszła. Jak dla mnie Shonda powinna zapomnieć o prywatnych sprawach pomiędzy nią a Katherine, a pomyśleć o fanach. Chciałbym chociaż aby powróciła na 1 odcinek, dowiedzieć się co u niej, co robiła przez tyle czasu, czemu się nie odzywała itp.