Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123329
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Kto odejdzie w 8 sezonie!?

użytkownik usunięty

Bo było, że odejdzie Ellen Pompeo i Patrick Dempsey, a teraz jeszcze czytałem, że Justin Chambers odejdzie! To kto tu w końcu teraz zostanie;/

użytkownik usunięty

I ile ma być jeszcze tych sezonów?

Jeszcze nie wiadomo. Aktorzy i Shonda na razie o tym rozmawiają.
A Shonda powiedziała, że będzie 9 sezon. Nie ważne czy z Ellen, Patric'em, pozostałymi czy bez nich.

ekoderka

Jak zrobi kolejny sezon i nie będzie w nim prawie nikogo ze starej obsady to odwali niezłą głupotę... Zamiast zakończyć serial w dobrym stylu będzie ciągnąć go w nieskończoność, aż wszyscy po kolei poodchodzą?

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

Zgadzam się z tym w pełni! Bardzo lubię ten serial, ale uważam że 8 sezon powinien być ostatnim, jezeli główne postacie odchodzą

ocenił(a) serial na 10
lewandm

moze to tylko plotki,Ci aktorzy nie grają w zbyt wielu produkcjach więc czemu mieliby rezygnowac..chyba ze wlasnie po to..ale oby nie

ocenił(a) serial na 9
elemele90

Patrick Dempsey już jakiś czas temu oficjalnie potwierdził, że odchodzi po 8 sezonie.

Zdecydowanie 8 sezon powinien być ostatnim. Już 7 był nudnawy i oglądałam w sumie ze względu na sentyment.

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

a jesli tak to rzeczywiscie,powinni to zakonczyc na 8 sezonie.dla mnie 7 sezon byl ciekawy,zwlaszcza ostatnie odcinki.troche sie dzialo,adopcja dziecka przez Dereka i Meredith,ciąza Christiny..jestem ciekawa jak to sie dalej potoczy

ocenił(a) serial na 9
elemele90

rzeczywiście ostatnie odcinki były ciekawe, ale brakowało mi tego czegoś, co by sprawiało, że z niecierpliwością czekałam tydzień na kolejny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

jeżeli o mnie chodzi to, mimo że uwielbiam ten serial i jego postacie, to nie uważam, że 8 sezon powinien być ostatnim. Nawet jeśli odejdą Patrick i Ellen :) nie można się tak podniecać, lepiej traktować serial jako miły czas odpoczynku, a jeśli go skończą to będziemy skazani na jakieś gnioty :D "odejście w wielki stylu" to według mnie tylko popularny frazes...

użytkownik usunięty
ivi777

Masz rację, tylko Ja jak się długo przyzwyczajam do nowych postaci i strasznie nie lubię jak odchodzą stare;/
I nie chciał bym, żeby się skończyło, bo w telewizji za dużo do oglądania (ciekawego) niestety nie ma;/

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam sie. wiekszosc tych nowych seriali to jakieś gnioty. bede ogladac nawet jak zabraknie Patrica i Ellen ale to nie bedzie to samo. Mam nadzieje że nie odejdzie reszta starej obsady, to by była katastrofa.

ocenił(a) serial na 10
ivi777

ja uważam że oni nie mogą odejść, to są w końcu postacie główne!!! to tak jakby w Harrym Potterze zostawili Hermionę i McGonagall :D

użytkownik usunięty
vera232

Niestety mogą, bo im się kontrakt skończył i Patrick na 100% odejdzie i Ellen też;/

ocenił(a) serial na 10
vera232

ja bym tego do siebie nie porównywała ^^ to jest serial z przeciętną oglądalnością, a nie kultowa seria, którą będą zachwycać się pokolenia... :)

ivi777

Skoro serial ma być "miłym czasem odpoczynku" to chciałabym w nim widzieć postaci, które lubię najbardziej. A, że najbardziej lubię Mer i Dereka to nie ma dla mnie sensu oglądanie Chirurgów bez nich.
A, że w tv lecą same gnioty to wiadomo od dawna, dlatego ja tv nie oglądam prawie wcale i nie wiem co to ma do rzeczy. Zresztą, GA też będzie takim gniotem, jak zaczną to ciągnąć w nieskończoność,dla żadnego serialu to nie skończyło się dobrze...

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Jeżeli to są postacie, bez których nie widzisz sensu oglądania 9 sezonu, to go nie oglądaj, chyba nie będzie Ci przeszkadzał, że po prostu JEST ... ja na pewno chętnie obejrzę.

ocenił(a) serial na 10
Daga_93

Jak zrobią 9 sezon i nie bedzie w nim Dereka ... oj to bedzi kompletna porazka..

ocenił(a) serial na 9
olka19_19

Ja sądzę, że ten serial opiera się wyłącznie na dobrze skonstruowanych postaciach; medycyna to bardzo rozległy temat, jeśli chodzi więc o samą konwencję, to nie jest jeszcze przewałkowana. Natomiast jeśli aktorzy będący filarami obecnej ekipy chcą odejść, to scenarzystka powinna doprowadzić motywy ich postaci do ładnego zakończenia w serii ósmej, a dalej... skoncentrować się na innych. Nie chodzi mi nawet o postaci drugoplanowe, które miałyby wskoczyć na miejsce Meredith i Dereka, ale można by zastosować strategię taką, jak np. w "Skins" - po prostu w tych samych realiach osadzić nową grupę bohaterów, mających inne, ciekawe charaktery i nowe perypetie, natomiast starym postaciom pozwolić odejść z klasą zamiast rozwlekać ich losy w tasiemiec czy wybierać jakieś nierealne wyjścia typu masowa śmierć albo wyjazd w cholerę.