No dosłownie. Przyjeżdza pacjent, a za chwilę ludzie jego rękę przywożą w kocu, a słynni lekarze na
cały świat, którzy potrafią uleczyć baardzo ciężkie albo nawet nieuleczalne przypadki, doszywają rękę
pacjentowi..
Tak samo nie mogę przeżyć tego co zrobili z postacią Isobel, no po prostu porażka. Lepiej, żeby ją
uśmiercili, wiem wiem że już wiele razy była o tym mowa, no ale ja wciąż to przeżywam
hmmm z tym że GA jest gorsze czasami niż moda na sukces to w 10000% nie mogę się zgodzić... ale co do Izzie to też tak uważam... gdyby jeszcze dodali ją teraz do scenariusza to by to może uratowało tą dziurę w serialu (mówię o bezsensownym rostaniu Alexa i Izzzie i w dziwaczny sposób wyrzucenia jej z obsady) namieszała by w życiu Alexa i pokazała czy ta para (Alex&Jo) ma jakąkolwiek przyszłość... tęsknię za Izzie przede wszystkim że nie cierpię Jo -,-
Z Izzie rzeczywiście poszli na łatwiznę, tym bardziej szkoda bo to była ważna postać tego serialu i odeszła w beznadziejny sposób. Super jakby wróciła to na pewno zrobiło by się interesująco, choć dla nie których była irytująca, ale uważam że ciekawa postać. Moim zdaniem w tym serialu za duża była rotacja aktorów.