PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Ja też uwielbiam ten serial tak jak wy i dlatego postanowiłam do was zaapelować!!! :)
Otóż jeśli wszyscy fani tego serialu połączą swoje siły i będą pisać na forum prośby o wyemitowanie 2 serii "Chirurgów" to być może to coś da:)
Warto spróbować. Czytałam te forum i bardzo dużo osób prosiło o "Świat według Bundych" i się spełniło :)
Może i my mamy szansę:) Pozdrawiam!!! Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to proszę pisać na gg 3737867
Buziaczki dla wszystkich fanów "Grey's Anatomy"

ocenił(a) serial na 9
asia14

Polsat wyemituje kolejne odcinki ale wszystko w swoim czasie! Pisałem już o tym na tym forum nie raz przecież. Petycje i prośby do Polsatu nic nie dadzą i tak na dzień dzisiejszy.

Po pierwsze nigdzie na całym świecie nie zostały wyemitowane więcej niż 9 odcinków bo tyle ma 1.sezon. I tyle też zostało tez pokazanych w USA na ABC. Dopiero 25 września jest premiera 2.sezonu Grey's Anatomy w USA więc jakim cudem niby Polsat ma emitować nastepne odcinki od zaraz?

Trzeba poczekać aż sezon skończy sie w USA i wtedy bedzie u nas. Tak samo było w przypadku 1.sezonu, wlasnie tych 9 odcinków. Sezon skończył sie w maju a już od lipca był u nas. I tak to rekordowy czas jak na emisje serialu w Polsce więc brawa dla Polsatu.

Pisałem też tutaj że wiem o tym że Polsat zawarł wieloletnią umowe z ABC i producentem serialów Grey's Anatomy i Desperate Housewives na współprace więc na pewno kolejne odcinki zobaczymy. Wg mnie na wiosne 2006. I nie piszcie zaraz że to i tak późno bo niestety takie są zasdady rynku tv. Powtórze jeszcze raz - Polsat i tak wykonuje świetną robote pokazując serial z półrocznym poślizgiem względem emisji w USA. Nigdy wczesniej w ogólnodostępnej tv czegoś takiego jeszcze nie było. Co prawda AXN rozpoczął emisje LOST już w styczniu tego roku czyli po 3 miesiącach po premierze w USA ale nie jest to stacja ogólnodostępna jak Polsat.

Dlatego duże brawa dla Polsatu że mogliśmy ten serial obejrzeć tak szybko i wielkie brawa za zakup Desperate Housewives które bedziemy ogladać już od 8 września.

Andy_20

dokladnie...juz tez pisalam od siebie to samo co wyzej zostalo wyjasnione...nie moze byc pokazany serial skoro nie ma nowych odcinkow:d
i tak dodaje:w polsce mozecie juz ogladac a w Anglii dopiero dzis byla premiera tego serialu wiec polsat naprawde sie dobrze spisuje:)

ocenił(a) serial na 8
They_Are_Not_You

Tak jest, wielkie brawa dla Polsatu !! Zwłaszcza za "chirurgów" i "gotowe na wszystko", i skoro tak współpracują z abc to może nawet Lost kiedyś puszczą (mówie wam LOST = REWELACJA).
Tym większa pochwała dla Polsatu bo w tym sezonie TVP 1,2 i TVN uraczą nas tylko rodzimymi produkcjami (czyt, totalnym badziewiem jak zwykle) i całą masą powtórek.
A propo wysypu tych "wspaniałych" polskich seriali w tym roku, to czy nie taniej jest zakupić serial z zagraniczy, który z założenia i zdefinicji jest o wiele lepszy?? Wiem że TVP 1 i 2 muszą wyrobić jakieś tam normy puszczania programów polskich ale TVN??

asia14

FAJNIE BY BYŁO JAK BY POLSAT PUSCIŁJ ESZCZE RAZ OD POCZATKU 1 SERIE

keli3

to by było za szybko,wszyscy przeciez pamiętaja jeszcze każdy odcinek, na powtórki możemy liczyc jak wszyscy zapomną fabułe 1 serii czyli może za pół roku a moze nawet wiecej