Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123320
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Wg mnie był genialny. Dawno nie widziałam tak załamanego Derek po stracie pacjenta. Bójka wściekłego Derek z Sloanem była świetna. Sloan przyznał się jemu zw sypia z Lexie. Izzy trochę załamana, że jest chora. Nie było w ogóle prawie George.

użytkownik usunięty
krystynka26

no wiec od teraz derek jest dla mnie kompletnym idiota i kretynem :/ wkurzac sie na sloana za takie cos :/ debil!!!!!

użytkownik usunięty

a mam jeszcze pytanie.... skad masz te nowe odcinki tak szybko?? torrenty??

a są już napisy gdzieś? bo nie moge znaleść a medyczna terminologia po angielski mi nie leży :D

ocenił(a) serial na 10

nie korzystam z rapidshare jak chcesz tak jak ja szybko oglądnąć to jest moje GG 2801273

użytkownik usunięty
krystynka26

ja mam jakies limity na rapidshare :/ probowalam juz je omijac na rozne sposoby ale nic z tego :/ tylko przeinstalowanie windowsa cos daje :/ ale przeciez nie bede tego codziennie robila ;) i pewnie sie odezwe na gg ale troszke pozniej ;)

limity na rapidzie są jesli ktoś z twojego ip ściąga coś i ty chcesz rownocześnie. może masz osiedlowe ip?

użytkownik usunięty
Zoska7

a myslisz ze ja sie na tym znam ?? ;) mam internet radiowy :P swoj router i na dachu antene ;) tyle wiem ;)

użytkownik usunięty

co do napisow to poecam program napi projekt:(

ocenił(a) serial na 10

tylko że ten program często zawodzi ludzi np wczoraj były napisy w necie, a on ich nie znalazł

krystynka26

gdzie te napisy znalazles? bo ja nic nigdzie nie moglam..

jak masz radiówke to nie ominiesz limitu na rapidzie
mozesz zawsze sprobowac torrentów

ocenił(a) serial na 6
krystynka26

Rozumiem, że Derek się wyżył na Marku, teraz powinni się pogodzić(ciekawe jak to rozwiążą scenarzyści). Niech się Derek oświadczy w końcu!!! Byle nie w ostatnim odcinku. Dobrze, że Addie wyjeżdża, Mer może nie będzie się tak martwić. Szkoda, że Bailey idzie na pediatrię, zawsze kojarzy mi się z typową chirurgią. Historia Izzie była coraz gorsza, mam nadzieję, że coś z tym zrobią. Najlepszy wątek: Christina i Hunt. Uwielbiam!
PS.Katherine chciała odejść z serialu, mogliby ją przenieść na dermatologię po chorobie, mogłaby być wtedy z Alexem mimo wszystko i czasem pojawiać się w serialu. Albo wróciliby Evę;P

użytkownik usunięty
_S_

o nieeeeeeeeee :/ evy czy tam avy to ja juz ogladac nie chce!!!!! :/ nienawidze jej tak jak dereka :/ i juz wiecej nie powinni z tym mieszac. a alex cos mowil o tym ze planuje wyjechac :/ jak rozmawial z addie. mam nadzieje ze nie wyjedzie.

troche szkoda ze sadie juz nie bedzie :P lubilam ja. a co do marka i dereka.... tez mam nadzieje ze sie pogodza bo mark mial wkoncu razje ze derek nie ma prawa mowic mu z kim ma sie spotykac ;) a poza tym to fajnie bylo jak znow byli przyjaciolmi :)

ocenił(a) serial na 6

nie sądzę, żeby Alex odszedł, to tylko gadanie.

ocenił(a) serial na 7
_S_

Czytałam, że w sezonie 6 Izzie i O'Malley już się nie pojawią. Trochę żal Izzie, ale Georga nie (wygląda ciągle jak zbity pies)...
Uwielbiam wątek Cristiny i Hunta! Po prostu bomba! Aż szkoda, że tak mało poświęcają czasu na niego w odcinku. Chociaż przeraża mnie trauma po Iraku Hunta. Powinni się zlitować nad Cristiną i dać jej wreszcie normalnego faceta.
Derek i Sloan powinni się pogodzić, bo aż przyjemnie się zrobiło kiedy panowie się znowu zaczęli przyjaźnić. A Sloan się bardzo fajny zrobił. Poza tym Derek wcale nie był zły na Sloana. On po prostu zmiękł po tylu zmarłych pacjentach. Obawiam się, że facet zacznie pić. Szkoda, żeby się zmarnowała terapia Mer.
A Avie już podziękujemy - choć staram się nie być powierzchowna to tej pani nie jestem w stanie oglądać. Jest bardzo nieatrakcyjna, a sikanie na kanapie było wisienką na jej chorej psyche.
Nigdy nie sądziłam, że będę tak emocjonalnie podchodzić do postaci z jakiegokolwiek serialu. Ale przepraszam bardzo, ja kocham ten serial!

ocenił(a) serial na 10
krystynka26

wie ktoś kiedy będzie 17 odcinek??????????????????????????????????

gabi1810

myśle ze bedzie jeszcze dzisiaj na http://www.torrentz.com
jesli tak to napisy beda jutro

użytkownik usunięty
luki13

kolejny odcinek bedzie chyba za tydzien dopiero. ktos juz wczesniej date podawal ale nie pamietam jaka dokladnie. miala byc 3 tyg przerwa bo wciaz kreca te najnowsze odcinki

ocenił(a) serial na 10
krystynka26

kolejny odcinek GA 5x17 będzie emitowany 12 marca

krystynka26

aha sory nie wiedzialem ze jest przerwa