Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123322
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

kiedy 9 sezon

ocenił(a) serial na 10

Kiedy zaczyna sie 9 sez w USA ?

ocenił(a) serial na 10
piotreq_3

coś mi świta,że chyba we wrześniu :).

ocenił(a) serial na 8
piotreq_3

jest już dokładna data, 27 września :)

jeśli ktoś miałby ochotę przeczytać mój tekst nt. 8 sezonu, zapraszam na:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/08/w-oczekiwaniu-na-nowy-sezon-ch irurdzy.html

Piotrek099

Twój tekst-nic dodać,nic ująć. Masz całkowitą rację bohaterów których historię można by dalej ciekawie rozwinąć np. Lexie usuwają z serialu a np. Grey zostawiają,wiem że jest ona tytułową bohaterką ale już męczy mnie jej gra aktorska,przez tyle sezonów mało co się zmieniła jak dla mnie. A jeżeli chodzi o nową obsadę zobaczymy co przyniesie 9 sezon...Oby coś ciekawego lub szokującego,nie chciała bym żeby z "Chirurgów" robiono kolejnego nudnego "tasiemca"... Cierpiwie czekam na najnowszy odcinek.ale do tego pozostało jeszcze du żo czasu skoro mówisz że dopiero pod koniec września...:( I znowu będę stawała przed trudnym wyborem: nauka czy "Chirurdzy"... :)

PatrycjaS19915

nie możecie pisać, że Lexie 'usuwają' . Kończy jej się kontakt i ma prawo sama odejść z serialu. To nie jest wina scenarzysty, że aktorzy odchodzą. Kiedy w końcu ludzie to zrozumieją...

ocenił(a) serial na 8
asienka2608

Owszem po części masz rację, ale mogliby np. zaproponować jej więcej, niż trzymać stałych członków obsady, którzy zapewne zarabiają więcej ze względu na swój staż. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :)

Piotrek099

No w sumie masz racje,ale tak jak mówię szkoda że usuwają ciekawe postaci,które wg mnie mają duży potencjał a opłacają aktorów którzy wyraźnie są znudzeni odgrywaniem tej samej roli przez kilka lat :)