jest już dokładna data, 27 września :)
jeśli ktoś miałby ochotę przeczytać mój tekst nt. 8 sezonu, zapraszam na:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/08/w-oczekiwaniu-na-nowy-sezon-ch irurdzy.html
Twój tekst-nic dodać,nic ująć. Masz całkowitą rację bohaterów których historię można by dalej ciekawie rozwinąć np. Lexie usuwają z serialu a np. Grey zostawiają,wiem że jest ona tytułową bohaterką ale już męczy mnie jej gra aktorska,przez tyle sezonów mało co się zmieniła jak dla mnie. A jeżeli chodzi o nową obsadę zobaczymy co przyniesie 9 sezon...Oby coś ciekawego lub szokującego,nie chciała bym żeby z "Chirurgów" robiono kolejnego nudnego "tasiemca"... Cierpiwie czekam na najnowszy odcinek.ale do tego pozostało jeszcze du żo czasu skoro mówisz że dopiero pod koniec września...:( I znowu będę stawała przed trudnym wyborem: nauka czy "Chirurdzy"... :)
nie możecie pisać, że Lexie 'usuwają' . Kończy jej się kontakt i ma prawo sama odejść z serialu. To nie jest wina scenarzysty, że aktorzy odchodzą. Kiedy w końcu ludzie to zrozumieją...
Owszem po części masz rację, ale mogliby np. zaproponować jej więcej, niż trzymać stałych członków obsady, którzy zapewne zarabiają więcej ze względu na swój staż. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :)