Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123329
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

No to zaczynamy.
Meredith podeszła do Dereka mówiąc mu ,że chyba jest w ciąży.
Zbierało jej się od rana na wymiotowanie ciągle miała mdłości.. aż nagle w szpitalu Gdy Bailey ich przydzielała Zwymiotowała ... Addison wzieła ją na swój oddział przebadała i tak Traf Meredith w ciąży wieści po całym szpitalu się rozeszły.. A derek na to ...

ocenił(a) serial na 8
jkosowsky

Meredith wyjasniła wszystko z Derekiem i było Ok.
Między nimi się juz nic nie psuło ( meredtih byla w 7 miesiącu ciązy)
Lecz z wszystkimi innymi oprocz Addison ,Szefa i Mirandy coś się działo nikt nie wiedział co ..

( Troche mniej wulgaryzmów i więcej realnych żeczy ! )

ocenił(a) serial na 9

Kupił Meredith piękny pierścionek zaręczynowy. Już układał zaręczynową mowę, gdy rozległo się pukanie do jego przyczepy.
-Kto tam?? - zapytał zaciekawiony
-To ja, Mark. Otwórz.
--Co jest?
-Callie zabroniła mi się całować. Na dodatek to dziecko, no wiesz to jej i Bur...hehe to jest, to znaczy...yy....burczy mi w brzuchu. Masz coś do jedzenie?
Derek zrobił zdezorientowaną minę. Postanowił dalej drążyć temat.
-Callie ma dziecko z Burke'iem? Ale jak to?
Mark nie zdążył odpowiedzieć, bo dostał dziwnych drgawek i...

ocenił(a) serial na 8
malwina_piret

upadł na ziemię. Derek mu pomugł i położył na hamaku a sam kończył zaręczyny z Meredith. Wszystko szło Dobrze zaręczyli się ale gdy się kochali zadzwonił telefon ,że wszyscy mają się pojawić natychmiast w szpitalu bez wyjątków nawet stażyści więc derek meredith rzucili się do auta z Sloanem i Pojechali ...

ocenił(a) serial na 10
umc__

Do szpitala. Okazało się, że z pobliskiego Zoo uciekło kilka gatunków groźnych zwierząt. Zwierzątka tratowały ludzi, na ulicach miasta. Do Seattle Grace co chwila przyjeżdżały karetki z ludźmi, którzy byli pozbawieni różnych kończyn. Jednym z pacjentów, pozbawiony nogi, okazał się Dr...

(Więcej realnych rzeczy? Taaak, a w 7 miesiący ciąży można się kochać? OK...)

ocenił(a) serial na 8
jkosowsky

( no pewnie ,że można ja nie mówie ,że tak aż Konkretnie ale na różne sposoby się da ! ;)) ) Szef był pozbawiony nogi wyszedł tlyko aby odebrać pacjentów z karekti i jakieś zwierze go ugryzło naszczęście Sloan miał swoje Sposoby i gdy tlyko odzyskał przytomnośc......

ocenił(a) serial na 8
umc__

...przyszył noge szefowi (miala odzyskac 100% sprawności po kilku miesiącach). Tymczasem na parking koło szpitala wpadła rozwścieczona panda i rzuciła sie na Dereka, ktory...

Lexie

biegł po pacjentów. Meredith była przerażona, zawołała Buerka który akurat był w pobliżu. Szybko zabrali Dereka do środka szpitala. Jego stan nagle się pogorszył i musieli zabrać go na sale operacyjną gdy nagle...

użytkownik usunięty
Frantic_Girl

rozwścieczona panda wpadła do zpitala chcąc dokończy swoje dzieło, ale na drodze stanęła jej dr. Bailey i...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Christina Wszystkim zaczeła ogłaszać ,ze nigdy nie czuła się tak dobrze w łóżku z Burkiem. Wszyscy na nia paczyli jak na wariatke bo od kilku dni jej się coś działo gadała takie głupoty.. ale Większość ją ,,olała'' i poszła patrzyć jak operują Dereka Mederith źle się czuła więc cały czas przy niej siedziała Addison rozmawiały.

umc__

Meredith uspokoiła się trochę. Operacja szła pomyślnie wydawałoby się że już nie długo skończą operować i wszystko będzie ok. Niestety nie było tak wystąpiły jakieś komplikacje. Meredith zaczęła płakać...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Nie umiała się powstrzymac wybiegła ze szpitala prawie pod samą ciężarówkę lecz addison szybko ją złapała ii uspokoiła zwierzęta z zoo już wszystkie były pozamykane w klatkach Derek Leżał w łóżku po ciężkiej opereacij( za 1 tyg) Dalej był w śpiączce . Akurat była przy nim Meredith on się obudził ....

umc__

nie miał za dużo siły ale powiedział - kocham Cię. Meredith uśmiechnęła się i powiedziała - ja też Cię bardzo kocham po czym przytuliła się do niego. Derek zasnął a Meredith cały czas przy nim siedziała...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Tak mineły następne 2 dni ;] Wszystko w szpitalu było spokojne i w całkowitym porządku Tylko z Christiną się coś działo jakby dojrzewała gadała jakieś głupoty ...

umc__

Typu spałam ze wszystkimi facetami w tym szpitalu. Nikt nie wiedział co się z nią dzieje ale po jakimś czasie nie specjalnie już ich to dziwiło...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Christina po prostu była zazdrosna o Meredith ,ze jej się tak dobrze układa więc gadała takie głupoty ,że....

ocenił(a) serial na 10
umc__

hoho. Pewnego ranka przyszła do szpitala totalnie podpita. Gdy Meredith to zobaczyła, pobiegła do niej i zaczęła nią trząść:
-Kobieto, uspokój się! Co się z Tobą dzieje, Christina??!!
I nagle Meredith odsunęła się od Christiny. Dr.Grey stała w kałuży wody.
-wezwijcie Dr.Montgomery! Ona rodzi!!!

jkosowsky

Przez dłuższy czas nikt nie przychodził więc musiała radzić sobie sama. Zauważyła Dereka który wyszedł z łóżka szpitalnego.
-Co Ty tu robisz? - zapytała.
- Szukałem Cię
- Wiesz to nie jest odpowiedni moment Christina rodzi!
- To może moge jakoś pomóc?
- Ty wracaj lepiej do łóżka!!
- Ale...Nie dokończył zdania i wrócił do swojej sali.
W końcu przybiegła Addison i pomogła Meredith. Zabrały Christine...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

na porodówke Urodziła czarną cureczkę ;] Burke się cieszył był pewny ,ze to jego i było jego tlyko ,ze Szef mówił ,ze to jego dziecko ale ....

ocenił(a) serial na 10
umc__

radził mu zrobic test DNA dla pewności, ponieważ po jego ucieczce sprzed ołtarza Christina spała z WIELOMA facetami. Burke stwierdził, że wierzy Christinie, jako to jego dziecko. Córeczkę nazwali JANINA LUIZIANA BURK-YANG. Meredith bardzo ucieszyła się na wieść o córeczce. Do tego stopnia, że sama zaczeła rodzić (swojego synka)...

ocenił(a) serial na 8
jkosowsky

Wszyscy byli szczęśliwi Derek cały czas trzymał Meredith za rękę Addison odbierala poród ale gdy zobaczyła drugie dziecko po pierwszym zdziwiła się byli to Bliźniacy (dziewczynka i chłopczyk) Meredith myślała ,ze będę musiała zrezygnować z pracy lecz z jednym dzieckiem było coś nie wporządku było chore...

użytkownik usunięty
umc__

co bardzo zasmuciło rodziców. Addison po szybkim zdiagnozowaniu owej przypadłości (nie mam pojęcia jakiej) zabrała dziecko Meredith i Dereka na sale operacyjną. Była jednak bardzo roztrzęsiona, narzędzia chirurgiczne wypadały jej z rąk mino że zazwyczaj takie operacje przeprowadzała z zamkniętymi oczami. Nie potrafiła samodzielnie przeprowadzić tej operacji i wtedy na pomoc przyszedł jej…

ocenił(a) serial na 8

Alex który już był pewny ,że jego specjalizacją będzie ginekologia ..
Pomogl Addison lecz dziecko było bardzo poważnie chore Addison postarała się i przeprowadziłą operację lcze wysątpiły powikłania w wyniku czego dziecko zmarło Derek był cały czas przy operacij widział ,że to nie jest wina Addison . Meredith też wiedziała Wiec w truję siedzieli i płakali przy dziecku ;((((((..

ocenił(a) serial na 10
umc__

Gdy już się wypłakali, Meredith stwierdziła, że musi dać z siebie wszystko zajmując się dzieckiem, które jej zostało. Razem z Dereckiem nadali mu imiona, EVAN MARK Shepard. Następnego dnia, z samego rana Dereck przbiegł do meredith i oświadczył się jej. Meredith nie pewnie powiedziała "tak...". Tego dnia również Mark postanowił się oświadczyć. O ręke poprosił Mirandę. Jej odpowiedź była...

ocenił(a) serial na 8
jkosowsky

stanowcza. Nie !
Postanowiła go zwolnić ,ale Szef ( bo jeszcze był szefem) Nie zgodził się poprosił ja aby nie zwracała na jego skandaliczne zachowanie uwagi.
Miranda tak zrobiła ale Sloan ....

ocenił(a) serial na 10
umc__

Był bardzo natarczywy. Gdy pewnego ranka, tuż po udanej operacji, Mark chciał ją pocałować, Miranda walnęła go "tacą" na narzędzia, prosto w nos. Od tego momentu, jego miłość ulotniła się i przeniosła na...

użytkownik usunięty
jkosowsky

Izzie jednak i ta była niechętna jego gorących uczuć. Mark próbował jeszcze kilka razy z innymi (Cristiną, Georgem itd), ale ci również odrzucali jego zaloty. W końcu załamany i pozbawiony chęci do życia Mark poszedł na drinka do pobliskiego baru gdzie spotkał….

ocenił(a) serial na 8

Derka z którym nie dawno się pogodził .. Porozmawiali i Mark doszedł do wniosku ,ze powienien być sam i tyle...

umc__

Derek już nic nie odzywając się wyszedł, a Sloan się upił. Szczęśliwy Derek biegł do domu by...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Ucałować Meredith i jej się oświdczyć.. zrobił to ;))
Aaa Sloan pojechał taksówką do Addison zz która zawarł układ..

ocenił(a) serial na 8
umc__

Sory nie traktujcie tego posta .. on jest zły .. nie brać go pod uwage..!

ocenił(a) serial na 10
umc__

Ok... Derek biegł do domu na spotkanie z ukochaną, jednak zamiast Meredith zastał płaczącą Christinę.
-Co się stało?
-Myśle, że Preston mnie zdradza! Tak, on mnie zdradza!
-Nie możliwe! Znam go.
-Ależ tak! Znalazłam w kieszeni jego marynarki stringi, a w portwelu rachunek z klubu "GO - GO".
-Ale... Z kim...
-Myśle, że z ....

użytkownik usunięty
jkosowsky

- Myślę, że z Markiem
- To niemożliwe. Przecież widziałem się z Markiem wieczorem w barze. Powiedział że skończył już z romansami!
- Ja TTTOOOOO znalazłam dzisiaj rano ! – wrzasnęła zdesperowana Christina.
Derek próbował ją jeszcze chwile pocieszać, ale widząc, że jej stan się pogarsza poszedł poszukać Meredith aby ona pocieszyła załamaną przyjaciółkę. W tym samym czasie…

ocenił(a) serial na 8

Izzie Podrywała Georga ale on sie nie dał .!
Meredith z Derekiem poiszli pocieszać Christinę udało im się przyszedł Burke i wyjaśnił zaistniała sytuację słowami...

ocenił(a) serial na 10
umc__

- To nie tak! Ja i Mark... My się kochamy! Chcemy się pobrać! Zamierzamy zaadoptować dzieci w Holandii! Christina proszę zrozum... Myślę, że ty też kiedyś odnajdziesz prawdziwą miłość. Może i nawet będzie to kobieta, tak jak 10 lat temu...
Christina nie wytrzymała. Wzięła patelnię i rzuciła nia w Prestona. Ten jednak zdąrzył uciec. Wybiegł na ulicę potrącił go...

jkosowsky

samochód. Derek wybiegł ratować Burkea a Meredith zadzwoniła po karetke. Christina zaczeła jeszcze bardziej płakać bo stwierdziła że to przez nią wpadł pod samochód. Meredith wróciła do przyjaciółki a Shepherd pojechał z Burkiem. W drodze do szpitala...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Potrącili koguta. ale nic mu nie było.. Hyhy ( wiecie co proponuje tak bardziej realistycznie bez związków między panami ) Christina z Meredith też pojechały i w szpitalu czekał na nich ....

ocenił(a) serial na 10
umc__

olbrzymi tort zaręczynowy który Miranda upiekla dla MerDer. Christina była w takim dołku, że sama zjadła prawie cały tort. Po chwili, jakby nigdy nic do szpitala wszedł Mark i powitał wszystkich słowami
-

ocenił(a) serial na 8
jkosowsky

Witajcie moi Kochani mam dla was prezenty z okazij dnia dziecka.. Bo uważam się za waszego ojca drodzy stażyści dla ciebie Addison też mam słonko ty moje.
Zaczął rozdawać prezenty dla Meredith kupił czerwone stringi z napisem Kocham Dereka,dla Christiny Bluzke z napisem Nigdy się nie zmienie Pokochaj mnie taką jaką jestem *:,Dla Alexa Przybory do Operacij plastycznych,Dla Georga Bokserki a na nich zdjęcie Gołej Podkreślam nagiej Cally,Dla Izzie kupił wieże a na samym szczycie wieży (miniaturki) stała Blondynka z Starszym panem przypominającym Danny`ego, a Dla Addison kupił ....

użytkownik usunięty
umc__

Dużego, słodkiego lizaczka z olbrzymim samoręcznie robionym napisem „KOCHANEJ ADDISON”. Addison z początku nie chciała przyjąć swojego prezentu, ale później doszła do wniosku że to nic nie znaczy i ze smakiem zabrała się do swojego lizaczka. Mimo że nigdy o tym nie mówiła dr. Montgomery bardzo lubiła słodycze i z tym większą radością pałaszowała swojego lizaczka.
Wszyscy cieszyli się swoimi prezentami i ta cudowna sielanka trwałaby dłużej gdyby nie…

ocenił(a) serial na 8

Wypadek, Męrzczyzna który wpadł bo kombajn żył ale był w bardzo ciężkim stanie Derek wzioł sie za ratowanie potrzebował Burke który nie przychodził na wezwanie...

ocenił(a) serial na 8
umc__

( piszcie coś Luuudzie ..) !! Fajna hiostoria się tworzy ;P

użytkownik usunięty
umc__

Ponieważ był zajęty oglądaniem nowej bluzki Cristiny. Derek zaczął tracić cierpliwość gdyż stan pacjenta z minuty na mitute się pogarszał. W końcu nocno się… zdenerwował i wysłał Izzie aby poszła go poszukać, ale niestety......

ocenił(a) serial na 10

Po drodze Izzy potknęła się, walnęła głową o parapet i zapomniała co miała zrobić. Gdy Burke skończył oglądanie bluzki, postanowił zerwać z

ocenił(a) serial na 8
jkosowsky

Kwiata który stał na oknie liścia i włożyć go we włosy Christiny..
Gdy to zrobił w końcu poszedł na salę operacyjną Dereka ,ale on sam już sobie radził .. Szef był strasznie zaskoczony ,że Derek wiedział co ma zrobić z sercem..

ocenił(a) serial na 8
umc__

tego faceta co wpadl pod kombajn. Operacja sie udala. Gdy Derek skonczyl zszywac tego goscia wyszedl z sali i wydarl sie na Burka ktory stal na zewnatrz:
- Ty idito!!! Wzywalem cie 5 razy! Musialem sam robic masarz serca!!!
-Ale... musialem cos waznego zalatwic. Cristina kupila taką swietna bluzke...
Wtedy derek rzucil sie na niego z krzykiem...

ocenił(a) serial na 8
Lexie

Ty warjacie ,Zajmujesz się bluzką zamiast pracą.
Człowieku jakby szef wiedzia co ty robiłeś byś miał problemy...

ocenił(a) serial na 8
umc__

Wiem Derek, ale ta bluzka była boska, wiesz jaki ona ma dekold
Derek no chodź ale szybko pokaż ją, ale zaraz wracamy do pracy...

(Heej ludzie, Piszcie )

umc__

Dobra tylko ją zobaczysz. Gdy Burke pokazał mu bluzke Derek nie mógł oderwać od niej oczu - Miałeś racje jest boska - powiedział Derek. Wtedy weszła Meredith - Co robicie? - zapytała...

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Oglądamy Bluzke Christiny, Meredith kupię ci taką rzekł Derek a Meredtih na to

umc__

Super ;P Derek wybiegł ze szpitala po bluzke dla Meredith. W tym samym czasie szef go szukał. Wszystkich pytał co się z nim stało lecz nikt nie wiedział w końcu zapytał Meredith a ona na to - poszedł mi kupić bluzke...