7,5 185  ocen
7,5 10 1 185
Choi-go-eui Han-bang
powrót do forum serialu Choi-go-eui Han-bang

ocenił(a) serial na 7

Ktoś ogląda? I poleca?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
dolenka25

Obejrzałam. Nawet zabawna. Co prawda, nie jest to humor na poziomie Kill me, heal me albo Strong Woman Do Bong Soon ale odcinki są krótkie, gra tu kilku przystojniaków a fabuła jest całkiem ciekawa. Więc jeśli jeszcze nie oglądałaś to polecam.

ocenił(a) serial na 7
LeelaTuranga_85

Dzięki za info :) Mówiąc szczerze, mało jest tak dobrych dram, jak "Strong woman...", czy "Kill me, heal me", ale aktorzy, którzy tu grają, to jedni z moich ulubieńców, więc pewnie się jednak skuszę i obejrzę :)

dolenka25

Może ze swojej strony masz coś do polecenia? Właśnie skończyłam oglądać Vampire Idol i szukam czegoś ciekawego do obejrzenia ;).

ocenił(a) serial na 7
LeelaTuranga_85

Niestety, na razie nie mam nic z nowości, bo czasu strasznie brak, żeby coś nowego zaczynać. Jak coś znajdę godnego polecenia, to dam znać :D

ocenił(a) serial na 7
dolenka25

Hej, właśnie skończyłam "The Secret Life of my secretary" i mogę powiedzieć, że nawet polecam, taka nieco niesztampowa historyjka, bez jakichś strasznych płaczów, z fajnymi bohaterami, choć motyw ze śmiercią z powodu ryby jakoś brzmi totalnie niedorzecznie hehe. obejrzyj, jeśli masz ochotę, zobaczysz, o czym mówię. Dostępne na viki.com. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
dolenka25

Odcinki krótkie? Dlaczego jak wpiszesz serial to odcinki trwają ponad godzinę ? 70 minut z hakiem. Sweet revegne jest krótkie.A to są dwa inneseriale.

LeelaTuranga_85

Jesli nadal chcesz cos zobaczyc to bardzo polecam Lovely Runner. Serial podniosl wysoko poprzeczke moich oczekiwań. Byl super jak dla mnie. Obecnie ogladam The good day to by a dog (chyba taki tytul) wlasnie z tym aktorem i dosc wciaga ;)