Wie ktoś ile ma być sezonow Chucka ? na 3 sie skonczy czy beda kręcone jeszcze następne ?
Dzięki.
Z tego co czytałem pierwotnie miało się skończyć na 2 sezonie, jednak dzięki fanom mamy kolejny 3 sezon w którym miało być 13 odcinków jednak dokręcono nowe 6 i prawdopodobnie na tym zakończy się Chuck. Niestety.
niestety ? ja sie ciesze, bo jak by sie postarali to by mogli fajnie zakonczyc 2 sezon, w koncu chce sie dowiedzieec czy sara i chuck wezma slub ;d
nie chcial bym zeby z chucka, ktory jest fajnym serialem zrobil sie tasiemiec, ktory wraz z nowymi sezoonami bedzie tracil na jakości.
no ale 3 sezony to trochę mało, wszystkie porządne seriale mają więcej odcinków. Naprawdę Chuck jest jedynym serialem, który mi się spodobał z tych nowych
Niby tak, ale spójrz na to tak - House'a wszyscy oglądali gdzieś do 3-4 sezonu, teraz 5 i 6 to jest totalny żal i nie wiem po co dalej kręcą. A też wszyscy oglądali. Jak dla mnie mógłby się skończyć właśnie na 3 albo ew. na 4 ale wtedy też z jakąś małą ilością odcinków, np. 13...
Bo głupio by było jakby i ten serial zszedł na psy. Ale jak narazie wymiata :d
hehe House'a nie oglądałem, ale na przykładzie najlepszego i jedynego przed Chuckiem serialu, który mi się podobał było Archiwum X i było 9 sezonów z czego szczerze 7 naprawdę dobrych. Więc dlaczego Chuck miałby być gorszy? Co prawda chyba za wysoką poprzeczkę postawiłem ale kto wie...
Nie wiem co ty piszesz z głupoty na temat House'a, piąty sezon może i był trochę słabszy, ale nadal dobry za to szósty jest rewelacyjny i nie jest to tylko bynajmniej moja opinia.
To czy bedzie 4 sezon bedzie zalezec od ogladalnosci tak samo od tego zalezal byt 3 sezonu. Wpierw mial byc koniec chucka po 2 sezonie ale fani zrobili bunt jakies tam robili ankiety dla nbc by nie zabierali chucka i sei udalo mialbyc chuck sezon 3 13 czy 14 odcinkow i koniec ale bylo takie zainteresowanie chuckiem ze nbc zamowilo kolejne odcinki z zupelnie inna fabula i dobrze bo nie lubie jak za bardzo rozciagaja jeden watek. Zawsze jest nadzieja na 4 sezon i bardzo bym chcial bo zaraz skancza sie wszystkie seriale ktore kiedykolwiek ogladalem i co wtedy bede robil we wtorki:P.
a moim zdaniem powinni jakoś fajnie zakonczyc 3 sezon i skonczyc nagrywac, niech chuck zostanie w "wiecznej chwale", nie tak jak bylo z 4 sezonem prison breaka, gdzie ogladalnosc co chwila spadała.
Trzeci sezon jest zupelnie inny. Powiem tak, chcialbym zobaczyc Chucka, w koncu, jako prawdziwego faceta. Inni agenci, szczegolnie Casey, pomiataja nim na lewo i na prawo. Jedynie Sarah ma do niego jakis szacunek. Poza tym, uwazam, ze stale droczenie sie z widzem a propos zwiazku miedzy Chuckiem, a Sarą, też nie jest najlepsze. Niech bedzie w koncu jednoznaczna odpowiedz: razem/koniec. Jedno z tych. Osobiscie jestem za pierwszym. Widac w oczach Chucka milosc do Sary, ale wydaje mi sie, iz on nie jest do konca pewny, co chce ze soba zrobic, nie jest tez pewny, czy ona chcialaby z nim byc. Takie jest moje odczucie. Poczekamy, zobaczymy.
Ktos madrze powiedzial: zobaczymy, jak wypadnie sezon 3. Dwa poprzednie byly swietne. Chcialbym dalej kontynuuowac przygode z "Chuckiem". Ale wszystko zalezy od scenarzystow.
Pozdrawiam!
Pomiataja nim bo chca zaby byl prawdziwym agentem, szczegolnie Casey nie bedzie go traktował jak dziecko, Sara tak nie robi bo widac, ze sie o niego boi, co do ich zwiazku, to jestem na 100% pewny ze pod koniec serialu beda razem, widac to po nim i po niej ze cos jednak do siebie czują, ale chcial bym zeby skonczylo sie to na 3 serii niz pozniej czekac kolejne miesciace na nastepny sezon.
są małe szanse na 5 sezon... Chuck zanotował właśnie tragiczną oglądalność na poziomie 4.04 mln, przy współczynniku 1.3...
Fak, ja obejrzałem 16 odcinków z 4 serii i szczerze powiedziawszy troche mnie martwi strona w którą zmierza nasz serial... chociaż mimo wszystko, dalej pośmiałbym się z Jeffa i Lestera:) kurde, a może zrobią spin off'a z Jeffem i Lesterem w roli głównej:D to by był wypas:D
Kasa i popularność wpływają zbyt mocno na ,,długość życia'' seriali. Zazwyczaj tak jest, że sezon n będzie lepszy niż n+1, w tym przypadku też tak jest, ale spadek jakości od sezonu 4ego jest drastyczny.