Czarne lustro

Black Mirror
2011 -
8,3 183 tys. ocen
8,3 10 1 182889
7,7 47 krytyków
Czarne lustro
powrót do forum serialu Czarne lustro

Rzadko udaje się obejrzeć serial, który nie traci impetu w miarę kolejnych odcinków, jeszcze rzadziej taki, który ma naprawdę ciekawy scenariusz, a prawie nigdy taki, który daje masę tematów do przemyśleń i dyskusji z innymi ludźmi, nawet takimi, którzy serialu nie oglądali.
Dzięki wielkie asystencie filmwebu, że poleciłeś mi coś na co bym pewnie nigdy nie trafił. Zdecydowanie pod wrażeniem, daję 9/10

ocenił(a) serial na 5
grzybolub

przepraszam ale chyba jesteś nienormalny!!!co za gniot :(

ocenił(a) serial na 9
carlossslupsk

Faktycznie, jestem nienormalnie inteligentny i wrażliwy, przeprosiny przyjęte.

grzybolub

serial świetny po 1 odcinku gęba mi opadła.polecam

carlossslupsk

gniot?to ty chyba jestes nienormalny, chociaz patrzac po ostatnio ogladanych przez ciebie filmach to wcale sie nie dziwie ze nie zrozumiales tego serialu

ocenił(a) serial na 5
pachol21554

powiedział ten co SMURFY ogląda haha.Człowieku to jest kwestia gustu.to tylko moja opinia>mi się dłużyło i tyle!!a co do zrozumienia tego filmu to jeśli myślisz że go zrozumiałeś a ja nie to jesteś pewnie zakompleksionym małolatem co myśli że zjadł wszystkie rozumy!!!!grzyboluba rozumiem bo jest inteligentny i wrażliwy!!!:)a ty oglądaj dalej smurfy i się nie wcinaj w rozmowy dorosłych.aaa i mam jeszcze jeden serial w twoim guście ULICA SEZAMKOWA!!!!!

carlossslupsk

coz z nudow różne rzeczy sie oglada na HBO :) smerfy były przyjemną odmianą ,łatwa prosta bajeczka a przy okazji przypomnienie sobie lat dzieciństwa.Zakompleksionym małolatem co zjadł wszystkie rozumy hmmm wydaje mi sie że jakbys mnie zobaczył na żywo to zmieniłbyś zdanie i grzecznie przeprosił za takie określenie:) ulicy sezamkowej jeszcze nie widziałem i raczej nie obejrze, ale dziękuje za propozycje :)